5 Jan

Nacht van het Swaree

Al jarenlang wordt er “gelegen” om de felbegeerde kaarten voor het Priense Swaree te bemachtigen. Evenals voorgaande jaren zal ook dit jaar de Nacht van het Swaree in parkeergarage De Biggelaar plaatsvinden. Vanaf 11.11 uur zal de commissie Priense Swaree beginnen met het registeren van de “liggers”. De nacht is inmiddels een feest op zich geworden voor zowel de liggers als ook voor het publiek. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de parkeergarage en de “liggers” en hart onder de riem te steken of om een versnapering te komen brengen.

De ervaring leert dat wanneer je naar het Priense Swaree wilt, het noodzakelijk is om te komen liggen. De kans is groot dat je anders te laat bent voor toegangskaarten. De kaart verkoop start daags na het liggen om 10.00 in Schouwburg de Kring en de kaartjes kosten € 12 voor de middagvoorstelling en € 14 voor de avond voorstelling.

Dit evenement kent ook spelregels, voor de editie 2017 te downloaden via deze link Reglement en Spelregels Kaartverkoop Priense Swaree.pdf

 

Belangrijke informatie

Datum
05-01-2018
Locatie
Parkeergarage De Biggelaar - Biggelaar 29 - Roosendaal
Tijd
11:11 uur
Let op! Warme kleding kan wel lekker zijn!

Producten

Onderstaande producten zou u nodig kunnen hebben bij dit evenement.