5 Jan

Verkoop kaarten Priense Swaree

Al jarenlang wordt er “gelegen” om de felbegeerde kaarten voor het Priense Swaree te bemachtigen. Echter de stichting carnaval heeft  besloten om “De nacht” voortaan in een andere vorm voort te zetten. De nacht is een avond geworden en zal binnen in de Kring gehouden worden.

Vertegenwoordigers van de stichting zijn in gesprek gegaan met feestvierende Tullepetaone en samen hebben we besloten dat we een leutig alternatief aanbieden op 5 januari in schouwburg De Kring”.

Bij binnenkomst krijgen mensen een polsbandje met een uniek nummer. Op deze manier maken ze kans op kaarten. Vanaf dat moment vinden verschillende loterijtrekkingen plaats. Die worden afgewisseld met leutige optredens. De polsbandjes zijn niet overdraagbaar. Ook heeft de stichting besloten het aantal kaartjes dat per persoon wordt verkocht te verminderen. Per getrokken nummers geldt een verkoop van maximaal vier tickets.

Stichting Carnaval Roosendaal werkt op dit moment aan een verdere uitwerking van de plannen.

De deuren van Schouwburg de Kring gaan open vanaf 16.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Maar let op vol is vol! Het programma zal omstreeks 20:00 uur starten. De kaartjes kosten € 12 voor de middagvoorstelling en € 14 voor de avond voorstelling.

Dit evenement kent ook spelregels, deze worden terzijnertijd op deze website vermeld.

 

Belangrijke informatie

Datum
05-01-2018
Locatie
Schouwburg de Kring - Roosendaal
Tijd
16:11 uur
Let op! De kaartverkoop vindt plaats in de vorm van een loterij, de kans op kaarten is dus niet gegarandeerd!

Producten

Onderstaande producten zou u nodig kunnen hebben bij dit evenement.