17 feb

31ste Gouwe Tullepetaon voor Iwan van Strien

Een door en door, sinds jaar en dag, uitdrager van onze Tullepetaonse leut! Duidelijk herkenbaar door zijn outfit. Je ziet Iwan niet gauw over het hoofd!

Met alles wat met carnaval of te wel met Tullepetaonestad te maken heeft kom je dikwijls de naam van Iwan van Strien tegen.

Club Edde Z’al, een groep die de veldtekens in ere houden van meer dan 55 jaar Roosendaalse veldtekens, wat op de dag als vandaag een item is geworden voor verzamelaars, overigens nu Edde Z’al onder Stoep valt want het bestuur is er mee gestopt.

Iwan is al jaren lang bij de schildersclub, voor het schilderen van de veldtekens. Iwan is ook 1 van de Poorters. Iwan zet zich in met de schooiwagen tijdens de optocht. De Kwakkelkraant daar is hij 1 van de rayonhoofden tijdens de Kwakkelkraantverspreiding. En het Krabsyndiekaot daar is Iwan ook al bij. 1 van de leden van de club van 111, vrijwilliger van RAC en jurylid tijdens het zeulband spektaokel.

Daarnaast heeft hij ook meegewerkt aan de totstandkoming van de kroniek 55 jaar carnaval en is hij 1 van de mannen achter Roosendaalse nostalgie.

Vele zullen niet weten dat hij dit allemaal doet  ten gunste van Tullepetaonestad.

De Gouwe 31ste Tullepetaon 2019 gaat naar Iwan van Strien!

 

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten