19 jan

37e editie Priense Swaree wordt megashow

Welke Tullepetaon is er niet mee bekend, het Priense Swaree van Tullepetaonestad. De ludieke theatervoorstelling voor en door alle Tullepetaone. Maar wist u ook dat aan deze eendagsproductie z’n 100 vrijwilligers meewerken achter de schermen? En dat deze 37e editie weer kan rekenen op het speciaal samengestelde orkest (SOK)?

Tijdens het ware showprogramma wat u op de planken ziet verschijnen, schuiven ruim 300 deelnemers verdeeld over 33 acts in 3 uur voorbij. De Priense Swaree commissie heeft zelfs een eigen Swaree-kok (Peter Kesseler) moeten aanstellen om alle hongerige monden van vrijwilligers en deelnemers te voeden en de gehele kleine zaal van de schouwburg doet dienst als artiestenfoyer en herbergt tijdens het feest onze lokale sterren.

Kortom, de grootste productie van de stad die ze weerga niet kent. Zelfs vanuit omliggende dorpen is er animo om bij deze voorstelling aanwezig te zijn.

Kaartjes bemachtigen voor de voorstelling? Kom dan gezellig een nachtje liggen in Parkeergarage de Biggelair van 20 op 21 januari. Meer weten, zoals tijden, prijzen en reglementen voor de kaartverkoop, ga dan naar tullepetaonsnieuws.nl

Laatste nieuwsberichten

23 mrt

Ontwerp veldteken 2023 Kende ’t lieke

  Kort na de carnaval begint de

Lees verder
2 mrt

Motto 2023: Kende ’t lieke

Een eeuw geleden in 1923 was Kiske

Lees verder
Alle berichten