26 jan

Afhalen startnummer of nog inschrijven voor de optocht?

Kommende 10 februari is’t weer zo wijd in Roosendaol, d’n Leutstoet zal deur ons Tullepetaonestadje trekken.

Aanstaande maandag, 29 januari bij de Café de Sjoes op de Markt om 20:11uur, vindt de uitreiking van de startnummers voor de optocht plaats. Je bent van harte welkom, met of zonder inschrijving. We gaan er een gezellig feestje van maken!

Mocht je niet in staat zijn om de startnummers op te komen halen, laat het ons dan even weten door contact op te nemen met ons hoofd Cie. optocht Remco Suijkerbuijk via telefoonnummer 06 12234044 (overdag liefst per Whatsapp). Het startnummer kun je dan afhalen op afspraak bij Remco zelf. Adres en tijd kan dan worden overlegd.
Mocht je vragen hebben neem dan even contact op met Remco via datzelfde telefoonnummer. Tot aanstaande maandag en veel plezier met de voorbereidingen.

Ben je van plan mee te doen aan de optocht maar heb je nog niet ingeschreven, dan kunt je je alsnog opgeven voor de optocht via de website www.tullepetaonsnieuws.nl of via onderstaande link. Mocht dit niet lukken dan kunt je altijd contact opnemen met Remco Suijkerbuijk, zie bovengenoemd telefoonnummer.

Aanmelden optocht

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten