20 jan

Alleen pinnen op lotingsavond, glitters en de eerste CD 

Voor de aankomende lotingsavond voor Swareekaarten is het alleen mogelijk om eventueel gewonnen kaarten aan de kassa via de pin te betalen. Er is geen wisselgeld aanwezig. Eventueel gepast contant geld kan worden geaccepteerd, als het pinnen niet zou lukken. “Zou toch jammer zijn als u de gewonnen kaarten niet mee naar huis zou kunnen nemen, maar wij hebben wel liever dat er wordt gepint”, aldus Arwen van Gestel, hoofd Lotingsavond.

 

Thema Glitters
Een polsbandje halen kan tussen 15:33 en 18:11 bij Schouwburg de Kring. Daarna worden geen bandjes meer uitgegeven. Wie in de avond naar de loterij komt is wel verplicht om in carnavalskleding te komen. Om de Tullepetaone te helpen met een carnavaleske kledingkeuze, adviseert de lotingscommissie iets met glitters aan te schieten. “ Het wordt een geweldige avond, met gouden koffers, glitters, een nieuwe Gouden Bal drager en presentatie van de carnavals CD”.

 

Eerste CD
Op deze avond zal de carnavals CD met het liedje van 2019 worden verkocht. Hoogheid Priens Markus I zal tijdens de CD presentatie de eerste CD uitreiken. Gedurende de loting maken ook 5 Tullepetaone nog eens kans om een gesigneerde versie van de CD te winnen, die dit jaar ook is voorzien van een speciale download kaart. Meer daarover tijdens deze presentatie door Ronald van Meer, hoofd Muziek van de Stichting Carnaval Roosendaal.

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten