Avondreglement liedjesfestival

Reglement Liedjesfestival op 11 november

Leutige Tullepetaone, beste Muzikanten, Via dit reglement willen wij, de commissie muziek, jullie informeren over een aantal zaken rondom en tijdens het liedjesfestival.

Loting:

De loting zal zoals altijd dit jaar weer plaatsvinden om ongeveer 20.00. De zaal is al om 19.30 uur open.
Net als vorig jaar zal de loting door de Stichting carnaval Roosendaal op het podium plaatsvinden bij de start van het
liedjesfestival.

Optreden

liedjesfestival:

De eerste deelnemer speelt om 20:30 uur! Zorg dat je allemaal op tijd en zoveel mogelijk compleet aanwezig bent, dat is ook wel zo leutig voor de eerste deelnemers!
Elke band heeft maximaal 5 minuten speeltijd!
Elke band speelt gelijk zijn nieuwe nummer. Het inspeelnummer vervalt.
Het programma wordt afhankelijk van het aantal deelnemers verdeeld in blokken. Na elk blok is er een korte pauze gevuld met Live-muziek in de zaal. De starttijden van de blokken worden duidelijk aangegeven bij de loting zodat iedereen weet waar hij aan toe is.
Het extra podiumdeel voor het originele podium is uitsluitend bedoeld voor de zangers / zangeressen. De muzikanten mogen uitsluitend op het originele podium staan!

Bekendmaking

’oogheid, nar en sjampetter:

Indien het liedjesfestival eerder is afgelopen (is wel de bedoeling en verwachting) dan de presentatie van de nieuwe ‘oogheid, nar en sjampetter, mag niet zonder dat u vooraf bent benaderd door de commissie muziek het podium betreden om te
spelen. Ondanks het feit dat de zaal uiteraard niet alleen gevuld zal zijn met muzikanten, vragen we toch om, afhankelijk van de presentatie van het drietal, zoveel mogelijk ruimte te houden voor de presentatie van het beoogde drietal.

Maak ruimte indien u op het pad staat welke een de leden van het drietal zal belopen.
Nadat het nieuwe 3-tal is voorgesteld aan alle Tullepetaone, maakt de nieuwe ‘oogheid de winnaar van het liedjesfestival en dus het carnavalslied bekend! De winnende band mag dan het podium op en het winnende lied nog éénmaal spelen gevolgd door een kort optreden (max. 15min.), waarin ze nog even de zaal op z’n kop mogen zetten!

De winnaar:

Let op! De winnaar dient de 1ste zondag na het liedjesfestival om 10.00 uur in vol ornaat aanwezig te zijn bij de fotostudio van Bram Visser in de Raadhuistraat 97 te Roosendaal. Vanwege planningstechnische redenen en voor cd duidelijkheid van de foto voor de cd mogen hierbij enkel de muzikanten (of echte leden) bij aanwezig zijn. Dus geen aanhang, kinderen, opa’s oma’s
achterkleinkinderen, buren, burgemeester etc. Communiceer dit aub goed door aan alle bandleden.

De opnamedag voor de zang van het winnend lied is dit jaar op zondag 8 december bij studio Donderslag in de Suite. De opname-dag van de videoclip is op zondag 12 januari 2020.

Wij hopen dat u deze mededelingen zoveel mogelijk aan u medebandleden doorspeelt om
verwarring en misverstanden op 11 november te voorkomen.

Met vriendelijke groet,
De organisatie van het liedjesfestival 11-11

Vragen kunt u stellen via e-mail aan muziek@tullepetaonsnieuws.nl

terug