12 nov

De stichting carnaval breidt uit!

TULLEPETAONESTAD – Tijdens de protocollaire vergadering zijn er vijf boeren verkleurd en drie nieuwe kwakkelboeren geïnstalleerd.

Vers bloed is goed. Stichting carnaval Roosendaal investeert in nieuwe jonge mensen om de inventiviteit binnen de stichting ten bate van het leutfeest op hoog niveau te houden. Met name tijdens de Coronapandemie is het belangrijk om creatief te blijven en te zoeken naar oplossingen om samen deze traditie voort te zetten.

Jacqo van Gastel, voorzitter van de Stichting Carnaval Roosendaal heeft tijdens de protocollaire vergadering van de Stichting Carnaval Roosendaal met trots drie nieuwe kwakkelboeren gepresenteerd. Kwakkelboeren zijn zij die als aspirant Boer, gedurende twee jaren, deel van de Boerenraad uitmaken. Bij aanvang van het derde jaar wordt de Kwakkelboer volwaardig lid van de Boerenraad, dan wel wordt het lidmaatschap van de Boerenraad beëindigd.

o Sylvia Bruijns commissiehoofd Kwakkelkraant
o Jasper van Overveld commissiehoofd Muziek
o Frank de Jong commissie Muziek

Ook zijn er vijf boeren na 2 jaar kwakkelboer officieel toegetreden tot de boerenraad. Zij hebben de oranje das gekregen en op ludieke wijze de boerenraad in geschopt.

Wij heten de nieuwe boeren van harte welkom in de boerenraad.

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Laatste nieuwsberichten

14 nov

Kwekkellidmaatschap!

Leutige Pralle en

Lees verder
12 nov

1ste veldteken is voor Jacqueline Borstrok

Het 1ste veldteken van het motto "Van

Lees verder
Alle berichten