12 nov

De Verbrasband winnaar liedjesfestival 11-11-2021

TULEPETAONESTAD – “De Verbrasband” is gekozen als winnaar van het liedjesfestival.

Na een online editie in 2020 heeft er dit jaar weer een traditioneel liedjesfestival plaatsgevonden in de Kwakkelkooi. Weliswaar geplaceerd vanwege de geldende Coronamaatregelen maar ondanks de aanpassingen hebben de zeulbandjes als vanouds gestreden om het winnende nummer ‘Van goej uize’.

De opening van het carnavalsseizoen is weer traditioneel gestart op 11-11 met het ontbijt bij de 3W’s, het wakker ziengen van de Tullepetaon en ‘s avonds het traditionele liedjesfestival in de Kwakkelkooi waar het nieuwe carnevalsliedje is gekozen onder het motto ‘Van goej uize’. De bandjes deden hun uiterste best om op het podium van de Kwakkelkooi hun beste muzikale inzending te presenteren.

Tijdens het protocolaire gedeelte, na afloop van het Liedjesfestival, werd voor het vijfde jaar de  ‘Oog’eid, Priens Markus I gepresenteerd. Samen met Sjampetter Rinus en Narreke DoReMi zal dit drietal dit jaar voorop gaan in het leutfeest. Vervolgens was het aan onze voorzitter Jacqo van Gastel de traditionele eer om de waardigheden te overhandigen waarna onze Oog’eid het winnende liedje bekend maakte.

Het winnende lied zal vanaf nu en tijdens het leutfeest weerklinken.

Namens de stichting carnaval van harte gefeliciteerd !!!

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten