9 jan

Deelnemen aan de Leutmart?

Carnavalsmaandag, is al jaren de dag van de Leutmart en ook dit jaar verwachten we weer een flinke opkomst van leutvierende Tullepetaontjes op de Mart.
Wij zoeken nog enthousiaste leutvierders, clubs en/of verenigingen die leuke spelletjes en activiteiten willen aanbieden op onze leutmart, want hoe groter het aanbod en hoe meer variatie, des te groter de leut!

Wil jij honderden Prallen en Brakken een onvergetelijke maandagmiddag bezorgen en heb jij een leuke activiteit of spel? schrijf je dan nu in als standhouder en/of deelnemer van de Leutmart. Voor een kraam wordt gezorgd. Daarbij bieden wij verenigingen en/of carnavalsgroepen een mooi podium om de eigen kas te spekken want voor een tweede spelletje mag je nog eens maximaal € 1,- per persoon vragen. Wil je ook graag meedoen, schrijf je dan gauw in via onderstaande link, want “A’k jou nie aar” dan was er géén Leutmart!

Clubs en verenigingen die interesse hebben kunnen zich aanmelden met het inschrijfformulier wat te vinden is op onze website: Ga naar het evenement

Laatste nieuwsberichten

14 okt

Mooie opbrengst Rabobank Clubsupport actie!

De Rabobank Clubsupport actie heeft een

Lees verder
28 sep

SCR doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport!

Met Rabo ClubSupport investeert

Lees verder
Alle berichten