9 jan

Deelnemen aan de Leutmart?

Carnavalsmaandag, is al jaren de dag van de Leutmart en ook dit jaar verwachten we weer een flinke opkomst van leutvierende Tullepetaontjes op de Mart.
Wij zoeken nog enthousiaste leutvierders, clubs en/of verenigingen die leuke spelletjes en activiteiten willen aanbieden op onze leutmart, want hoe groter het aanbod en hoe meer variatie, des te groter de leut!

Wil jij honderden Prallen en Brakken een onvergetelijke maandagmiddag bezorgen en heb jij een leuke activiteit of spel? schrijf je dan nu in als standhouder en/of deelnemer van de Leutmart. Voor een kraam wordt gezorgd. Daarbij bieden wij verenigingen en/of carnavalsgroepen een mooi podium om de eigen kas te spekken want voor een tweede spelletje mag je nog eens maximaal € 1,- per persoon vragen. Wil je ook graag meedoen, schrijf je dan gauw in via onderstaande link, want “A’k jou nie aar” dan was er géén Leutmart!

Clubs en verenigingen die interesse hebben kunnen zich aanmelden met het inschrijfformulier wat te vinden is op onze website: Ga naar het evenement

Laatste nieuwsberichten

7 apr

Juryrapporten optocht

Zaterdag 2 maart trok een prachtige

Lees verder
25 mrt

Ontwerp veldteken 2020 Draai ’t mar om

Volgend jaar draaien we zo’n beetje

Lees verder
Alle berichten