Muziek

Muziek is een belangrijk onderdeel van ons feest

Tientallen zeulbandjes zorgen er voor dat er tijdens carnaval altijd wel ergens live een bandje te horen is. De Stichting Carnaval Roosendaal probeert zoveel mogelijk deze zeulbandjes te ondersteunen en hen een podium te bieden.

Ieder jaar wordt er op basis van het gekozen motto een carnavalslied gekozen uit de deelnemers van het liedjesfestival op 11-11. Het winnende liedje wordt in de studio opgenomen en door de Stichting Carnaval Roosendaal uitgebracht, dit lied is dan het komende carnaval het officiële Tullepetaonse carnavalslied.

Luisteren, speulen en ziengen en downlaoje Tullepetaonse meziek

Op deze pagina kunt u de muziek van de afgelopen jaren luisteren, spelen, zingen en downloaden. Voor de bandjes is van de meeste carnavalsliedjes de bladmuziek beschikbaar gemaakt. En van bijna alle liedjes (vanaf 1958!) staan de zangpartijen online. Ze zijn zorgvuldig opnieuw opgeschreven en van akkoorden voorzien. Als je vragen, suggesties of opmerkingen hebt horen we het graag.

Het is niet toegestaan muziek, muziekteksten en/of partities zonder toestemming van de SCR en/of de auteur te verspreiden. Voor privégebruik is het toegestaan één enkele kopie te maken voor eigen oefening, studie of gebruik. Zie voor meer informatie hierover de website auteursrecht.nl uitzonderingen. Veel muzikaliteit!

Downloads van muziekbestanden, zangteksten en partities zijn te vinden via onderstaande link.

Ga verder naar luisteren en spelen en downlaoje

Komende
Evenementen

Alle evenementen