1 feb

Eerste bal van Poorterij

Aon alle Tullepetaone van Tullepetaonestad!

 

Zegt het voort… zegt het voort! Op zondag 26-02-2017 zal het allereerste eerste Poortersbal worden gehouden in café Over de Tong (de stadsfoyer van de Kring) aan het Pirresplein (Tongerloplein).

 

De Poorters van Tullepetaonestad, die al sinds 2013 van een nog steeds geheim genootschap genaamd De Poorterij maandelijks brieven ontvangt, hebben besloten tot het organiseren van een eigen Poortersbal op deze carnavalszondag van 14u00 tot 17u00 (of tot zolang het gezellig is).

 

Er komen kapellen optreden met Roosendaalse Muziek en ook DJ NINO is van de partij voor de nodige Tullepetaonse muzieknoten. Er zal een workshop hossen (‘osse) gegeven worden en het originele poorterslied zal ten gehore worden gebracht.

 

Als de aanwezigen onder de poorten door binnen zijn gekomen, zien ze langs de wanden fragmenten van de historische rolle die het verhaal vertelt van het ontstaan van het Tullepetaonse Carnaval. Kortom een prachtige middag voor échte Tullepetaone.

 

De poorters nodigen ook groepen uit tijdens hun kroegentocht het bal aan te doen en vragen carnavalsbandjes om zich in te schrijven, er is nog plaats op dit unieke bal !

 

Laatste nieuwsberichten

2 sep

Gezocht: bandjes uit Tullepetaonestad!

De commissie muziek is op zoek naar

Lees verder
27 aug

Inschrijven liedjesfestival!

Het carnavalsseizoen gaat weer van

Lees verder
Alle berichten