15 jan

UPDATE (foto’s) Eerste Kwekkelclub evenement groot succes

door TPD

UPDATE:

Later dan jullie van ons gewend zijn staan nu ook de foto’s van dit superleuke evenement online, bekijk ze hier

Zondag 6 januari was het vroeg opstaan voor veel ouders met kinderen in de leeftijd tot en met 4 jaar. Kwekkeltje had haar vriendjes van het eerste uur uitgenodigd om naar de ijsbaan op de Markt te komen met hun ouders. Onder de tonen van echte Tullepetaonse muziek konden de allerkleinste lekker glijden op het ijs.
Er mocht niet geschaatst worden tussen 9 en 10 en de ouders mochten wel met een slee het ijs op, dit alles zorgde voor een veilige omgeving voor alle kindjes op het ijs.

Door de Stichting Ijsbaan Roosendaal werden er ook nog glij-rekjes en ijs-fietsen beschikbaar gesteld waardoor het een super gezellig uur werd op het gladde ijs.

Bij binnenkomst op de ijsbaan werden de kinderen verwelkomt door Kwekkeltje en kregen de ze op vertoon van hun clubpasje een mooi rugtasje met de afbeelding van Kwekkeltje aangeboden met een mooie adres en naam label van de Stichting Carnaval Roosendaal.
Dit alles mede mogelijk gemaakt door de collecte tijdens de verspreiding van de Kwakkelkraant.

Uiteraard ging Kwekkeltje zelf ook nog het ijs op om met alle kindjes uitgebreid te knuffelen, dansen en natuurlijk op de foto te gaan.
Een zeer geslaagd eerste evenement wat binnenkort zeker navolging zal krijgen en waarin Kwekkeltje als gids, de allerkleinste de weg wees naar het echte carnaval.

Dit evenement waren nog niet alle leden van de club aanwezig, eind januari, begin februari zullen alle leden die na 20 oktober 2018 zijn ingeschreven hun pasje ontvangen. zodat zij vanaf het komende carnaval ook echt lid zijn van onze Kwekkelclub.

 

Ben je al ingeschreven voor de Kwekkelclub? anders kun je dat hier doen. Zorg dan ook dat kwekkeltje@tullepetaonsnieuws als veilig contact in je mailprogramma staat. Mail van Kwekkeltje komt anders mogelijk in je spam folder terecht. 

Laatste nieuwsberichten

15 mrt

Veldteken ontwerpen 2022

Kort na de Sluiting van de laatste

Lees verder
16 feb

Motto Tullepetaonestad 2022

Tijdens de sluiting heeft de Stichting

Lees verder
Alle berichten