10 feb

En de 47e Gouden Bolhoed gaat naar ……….

Op maandag avond 17 Februari is de kleine zaal van ‘De Kwakkelkooi’ (Schouwburg de Kring) weer het toneel van de presentatieavond van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol. In de gemoedelijke gekende setting schotelt het IQ Aarmoei-nieke u een avondvullend programma voor, vol met hoogtepunten.

Gezien de beweging en groei van hun stad meent het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol dat het tijd is voor een duidelijk ‘Middenpunt van Roosendaal’. Een duidelijk advies hierover, hebben de heren van de Kaai inmiddels verzonden aan de bestuurders van de stad. In dit schrijven geven ze duidelijke uitleg over de achtergrond en motivatie rondom hun advies om te komen tot zo’n ‘Middenpunt van Roosendaal’. Los van alle overduidelijke redenen aangegeven in het schrijven van het IQ Aarmoei-nieke aan het college van B&W bieden de heren van de Kaai de burgervader ook een ambtswoning aan boven etablissement de Veestallen. “Een bescheiden ruimte maar wel op het “Middenpunt van de Kaai”, het “Middenpunt van Roosendaal” zo laten de heren weten.

Nu het IQ Aarmoei-nieke zich openlijk met dit nieuwe Middenpunt bezighoudt en het voor de hand ligt dat dit thema de rode draad zal zijn van hun a.s. presentatieavond op 17 februari a.s. komt ook meteen de vraag boven drijven waar die 47e Gouden Bolhoed, jaarlijks uitgereikt door dit illustere gezelschap, heen zal gaan. Is het in navolging van Leo van Dongen in 2019 nu een echte Kaaiman of Kaaivrouw die met goud de Kwakkelkooi zal verlaten? Het antwoord zal gegeven worden tijdens deze leutige avond. Een avond waar het wederom verder verjongt IQ Aarmoei-nieke, met eerbied voor hun college van Gouden Bolhoed dragers, de avond zal openen. Een avond ook waar actieve participatie van de aanwezige in de zaal wordt verwacht. Een avond ook waar te genieten valt van gekende sprekers, verrassende sketches, en dus de uitreiking van de 47e Gouden Bolhoed.

Terwijl de heren van het IQ Aarmoei-nieke momenteel de laatste hand leggen aan het programma neemt de spanning rondom de uitbreiding van het college van gouden bolhoeddragers ongekende vormen aan.

Immers jaarlijks, in de weken en dagen vooraf aan die bijzondere avond probeert menigeen een lek te vinden in de informatiebarrière om te vernemen wie de uitverkorene zal zijn. Maar de kaken blijven voor alsnog stevig op elkaar.

Voel u welkom en geniet van een sfeervolle carnavalsavond zoals er geen andere is.

Laatste nieuwsberichten

15 mrt

Veldteken ontwerpen 2022

Kort na de Sluiting van de laatste

Lees verder
16 feb

Motto Tullepetaonestad 2022

Tijdens de sluiting heeft de Stichting

Lees verder
Alle berichten