5 Jun

Kwekkeltje in Tullepetaonestad!

SCR introduceerde vanochtend bij ‘In de Paplepel’ voor de allerkleinsten in Tullepetaonestad een uniek vriendinnetje. Haar naam is Kwekkeltje.
Een schattig Tullepetaontje dat vele vriendjes en vriendinnetjes zal gaan maken, kroop voorzichtig en nieuwsgierig uit haar ei. De kinderen wisten niet wat ze zagen. Haar prachtige pakje, gouden kroontje en vooral haar snoezige uitstraling betoverde zowel de jeugd als de ouderen die ter plekke aanwezig waren.
Kwekkeltje gaat vanaf nu alle prallen en brakken van 0 tot 4 jaar uitnodigen om lid te worden van haar club. Het gratis lidmaatschap van de Kwekkelclub geeft hen, naast toegang tot de Tullepetaonse evenementen ‘In de Paplepel’ en ‘Het Oppasbal’, ook recht op verschillende andere activiteiten gedurende het jaar.
De bedoeling is om deze hele kleintjes een aantal keren te fêteren op diverse evenementen waar het Kwekkeltje natuurlijk ook van de partij zal zijn om samen met al haar vriendjes en vriendinnetjes te spelen.
Prallen en brakken uit alle delen van onze stad zijn van harte welkom en Kwekkeltje staat te trappelen om hen te ontvangen. Vriendjes kun je nooit genoeg hebben en samen spelen is het leukste dat er is.
Dit prachtig project is mogelijk gemaakt door alle Tullepetaonen. Creatief genie Ronny Gomis heeft het Kwekkeltje getekend. Uit gelden van de verspreiding van de Kwakkelkraant kunnen we de allerkleinsten dit bieden. Het project heeft ook een educatief karakter. Tijdens het Oppasbal op donderdag in schouwburg De Kring zullen leerlingen van het Kellebeekcollege hun medewerking verlenen om dit feest tot een groot succes te maken.
Kinderen, ouderen, studenten, alles in een veilige omgeving om zo voorzichtig hun eerste stapjes te maken in het mooiste feest van het jaar.
Maar ook na de leut, gaat het feest verder. Lente, zomer, herfst of winter. Voor Kwekkeltje en haar Kwekkelclub is niets te dol. Lees verder www.kwekkelclub.nl. En natuurlijk is Kwekkeltje voor de ouders ook op Facebook te vinden, https://www.facebook.com/Kwekkel.

Belangrijke informatie

Datum
05-06-2023