20 Feb

Leutmart

Een Tullepetaonse Markt met spellekus en veul plezier en lekkers voor jong en oud. De Prallen en Brakken staan dan centraal en hebben een hele middag veul leut.

Samen met de standhouders, organiserende deelnemers, verenigingen, de horeca en de Stichting Carnaval Roosendaal gaan we er een geweldig evenement van maken waar iedereen en met name onze prallen en brakken weer als vanouds van kunnen genieten.

Tijdens deze middag presenteren de Tullepetaonse verenigingen zich in kraampjes die voor de cafe’s worden weggezet. Deze staan op de Mart, de Meulestraot en het Pirrusplein. De Prallen en Brakken doen er een spelletje, waar de vereniging € 0,50 voor mag vragen en laten hun stempelkaart afstempelen. Bij een volle stempelkaart verdienen ze een snoepzak.

Vorig jaar was het een enorm succes met bijna 1200 verkochte kaarten en een zonovergoten Mart en Meulestraot. Het zou fantastisch zijn als we ook dit jaar de locaties vol zouden hebben met kraampjes en daar hebben we jullie hulp bij nodig. Deelname voor de verenigingen is gratis, sterker nog, het brengt geld op. Ook gebruik van het kraampje is gratis. Het enige wat we van de verenigingen vragen is hun kraampje leuk aan te kleden en een leuk spelletje te bedenken.

In Tullepetaonestad is jullie vereniging een begrip en eigenlijk zouden jullie niet mogen ontbreken. Heb je interesse of wil je eerst meer informatie, laat het ons weten en meld je aan via onderstaand formulier!

Samen met jullie maken we er weer een prachtfeest van.

Commissie Leutmart.

Wil je meedoen met je clubke of vereniging. Meld je dan via onderstaand formulier aan

Wil jij honderden Prallen en Brakken een onvergetelijke maandagmiddag bezorgen en heb jij een leuke activiteit of spel? schrijf je dan nu in als deelnemer van de Leutmart.

  Inschrijving leutmart

  Velden met een * zijn verplicht!


  Aantal kramen*

  Wij wensen tijdens de Leutmart gebruik te maken van de door Stichting Carnaval Roosendaal centraal aangeleverde stroomvoorziening. Wij wijzen u er op zelf voor voldoende verlengsnoeren te zorgen als u van stroom gebruik wilt maken.

  Ik wil graag stroomvoorziening

  Het openlijk werven voor een goed doel is niet meer toegestaan i.v.m. vergunning en doelstelling van De Leutmart.

  Privacyverklaring SCR
  Ik ga akkoord gaat met de interne privacyverklaring van de Stichting Carnaval Roosendaal.  Belangrijke informatie

  Datum
  20-02-2023
  Locatie
  Mart-Blommemart-Meulestraot
  Tijd
  13:11 - 16:11 uur

  Om zoveel mogelijk variatie te kunnen bieden is de Commissie Leutmart van de Stichting Carnaval Roosendaal nog op zoek naar clubs of verenigingen die met ons mee willen doen om er een leutige middag van te maken.