24 Feb

Leutmart

Een Tullepetaonse Markt met spellekus en veul plezier en lekkers voor jong en oud.

Wil jij honderden Prallen en Brakken een onvergetelijke maandagmiddag bezorgen en heb jij een leuke activiteit of spel? schrijf je dan nu in als deelnemer van de Leutmart.

Inschrijving leutmart

Velden met een * zijn verplicht!


Aantal kramen*

Wij wensen tijdens de Leutmart gebruik te maken van de door Stichting Carnaval Roosendaal centraal aangeleverde stroomvoorziening. Wij wijzen u er op zelf voor voldoende verlengsnoeren te zorgen als u van stroom gebruik wilt maken.

Ik wil graag stroomvoorziening

Het openlijk werven voor een goed doel is niet meer toegestaan i.v.m. vergunning en doelstelling van De Leutmart. Dat u uw evt. opbrengst later alsnog aan een goed doel wilt schenken is natuurlijk aan uzelf.

Privacyverklaring SCR
Ik ga akkoord gaat met de interne privacyverklaring van de Stichting Carnaval Roosendaal.

Belangrijke informatie

Datum
24-02-2020
Locatie
Oude markt in Roosendaal
Tijd
13:11 uur
Let op! Op dinsdag 19 februari om 19:30 uur wordt er voor "standhouders" en organisatoren een informatiebijeenkomst georganiseerd in Café de veestallen.

Om zoveel mogelijk variatie te kunnen bieden is de Commissie Leutmart van de Stichting Carnaval Roosendaal nog op zoek naar clubs of verenigingen die met hun deelname de gelegenheid krijgen om wat geld binnen te halen voor hun vereniging en/of clubke. Zij mogen voor een tweede spelletje nog eens maximaal € 1,- per persoon vragen.

Clubs en verenigingen die interesse hebben kunnen zich aanmelden met het inschrijfformulier.

Producten

Onderstaande producten zou u nodig kunnen hebben bij dit evenement.