4 Mar

Leutmart

Carnavalsmaandag, is al jaren de dag van de Leutmart.

Vanaf 13.11 uur is de Oude markt plaats van handelen.
Prallen en brakken tot en met 12 jaar kunnen voor het luttele bedrag van € 1,– bij alle kramen terecht. Daar bieden clubs en carnavalsverenigingen een keur van leuke spelletjes en activiteiten  aan. De deelnemertjes krijgen na afloop ook nog wat te drinken, en een zak snoep.

Het drietal, bestaande uit d’n Oogheid ,Nar  en Sjampetter, opent de Leutmart en neemt later in de middag de prijsuitreiking  voor de club mee ut beste veraol voor zijn rekening.  Rond 17.00 uur is de Leutmart ten einde.

Wil jij honderden Prallen en Brakken een onvergetelijke maandagmiddag bezorgen en heb jij een leuke activiteit of spel? schrijf je dan nu in als deelnemer van de Leutmart.

Inschrijving leutmart

Velden met een * zijn verplicht!


Aantal kramen*

Wij wensen tijdens de Leutmart gebruik te maken van de door Stichting Carnaval Roosendaal centraal aangeleverde stroomvoorziening. Wij wijzen u er op zelf voor voldoende verlengsnoeren te zorgen als u van stroom gebruik wilt maken.

Ik wil graag stroomvoorziening

Het openlijk werven voor een goed doel is niet meer toegestaan i.v.m. vergunning en doelstelling van De Leutmart. Dat u uw evt. opbrengst later alsnog aan een goed doel wilt schenken is natuurlijk aan uzelf.

Privacyverklaring SCR
Ik ga akkoord gaat met de interne privacyverklaring van de Stichting Carnaval Roosendaal.

Belangrijke informatie

Datum
04-03-2019
Locatie
Oude markt in Roosendaal
Tijd
13:11 uur
Let op! Op dinsdag 19 februari om 19:30 uur wordt er voor "standhouders" en organisatoren een informatiebijeenkomst georganiseerd in Café de veestallen.

Om zoveel mogelijk variatie te kunnen bieden is de Commissie Leutmart van de Stichting Carnaval Roosendaal nog op zoek naar clubs of verenigingen die met hun deelname de gelegenheid krijgen om wat geld binnen te halen voor hun vereniging en/of clubke. Zij mogen voor een tweede spelletje nog eens maximaal € 1,- per persoon vragen.

Clubs en verenigingen die interesse hebben kunnen zich aanmelden met het inschrijfformulier.

Producten

Onderstaande producten zou u nodig kunnen hebben bij dit evenement.