4 Mar

Leutmart

Carnavalsmaandag, is al jaren de dag van de Leutmart.

Vanaf 13.11 uur is de Oude markt plaats van handelen.
Prallen en brakken tot en met 12 jaar kunnen voor het luttele bedrag van € 1,– bij alle kramen terecht. Daar bieden clubs en carnavalsverenigingen een keur van leuke spelletjes en activiteiten  aan. De deelnemertjes krijgen na afloop ook nog wat te drinken, en een zak snoep.

Het drietal, bestaande uit d’n Ooghei ,Nar  en Sjampetter, opent de Leutmart en neemt later in de middag de prijsuitreiking  voor de club mee ut beste veraol voor zijn rekening.  Rond 17.00 uur is de Leutmart ten einde.

Wil jij honderden Prallen en Brakken een onvergetelijke maandagmiddag bezorgen en heb jij een leuke activiteit of spel? schrijf je dan nu in als deelnemer van de Leutmart.

Inschrijving leutmart

Velden met een * zijn verplicht!

Aantal kramen*

Wij wensen tijdens de Leutmart gebruik te maken van de door Stichting Carnaval Roosendaal centraal aangeleverde stroomvoorziening. Wij wijzen u er op zelf voor voldoende verlengsnoeren te zorgen als u van stroom gebruik wilt maken.

Ik wil graag stroomvoorziening

Het openlijk werven voor een goed doel is niet meer toegestaan i.v.m. vergunning en doelstelling van De Leutmart. Dat u uw evt. opbrengst later alsnog aan een goed doel wilt schenken is natuurlijk aan uzelf.

Privacyverklaring SCR

Belangrijke informatie

Datum
04-03-2019
Locatie
Oude markt in Roosendaal
Tijd
13:11 uur

Om zoveel mogelijk variatie te kunnen bieden is de Commissie Leutmart van de Stichting Carnaval Roosendaal nog op zoek naar clubs of verenigingen met een fantastisch verhaal die hun kas wil spekken. Want met deelname aan de Leutmart krijgen ze meteen al een vergoeding voor de kosten van € 25,- en mogen ze voor een tweede spelletje nog eens maximaal € 1,- per persoon vragen.

Clubs en verenigingen die interesse hebben kunnen zich aanmelden met het inschrijfformulier.

Producten

Onderstaande producten zou u nodig kunnen hebben bij dit evenement.