28 Feb

Leutmart

Een Tullepetaonse Markt met spellekus en veul plezier en lekkers voor jong en oud.

Samen met de standhouders, organiserende deelnemers, verenigingen, de horeca en de Stichting Carnaval Roosendaal gaan we er een geweldig evenement van maken waar iedereen en met name onze prallen en brakken weer als vanouds van kunnen genieten. Er komen kraampjes bij de cafés te staan zodat we bij slecht weer binnen kunnen schuilen. En we gaan treintje rijden!

Het wordt grootser dan ooit!

Clubs en verenigingen die interesse hebben om als standhouder of als organiserende partij mee willen doen aan de Leutmart kunnen zich aanmelden met het inschrijfformulier (zie onderaan deze pagina).

Wil jij honderden Prallen en Brakken een onvergetelijke maandagmiddag bezorgen en heb jij een leuke activiteit of spel? schrijf je dan nu in als deelnemer van de Leutmart.

  Inschrijving leutmart

  Velden met een * zijn verplicht!


  Aantal kramen*

  Wij wensen tijdens de Leutmart gebruik te maken van de door Stichting Carnaval Roosendaal centraal aangeleverde stroomvoorziening. Wij wijzen u er op zelf voor voldoende verlengsnoeren te zorgen als u van stroom gebruik wilt maken.

  Ik wil graag stroomvoorziening

  Het openlijk werven voor een goed doel is niet meer toegestaan i.v.m. vergunning en doelstelling van De Leutmart.

  Privacyverklaring SCR
  Ik ga akkoord gaat met de interne privacyverklaring van de Stichting Carnaval Roosendaal.

  Belangrijke informatie

  Datum
  28-02-2021
  Locatie
  Oude markt in Roosendaal
  Tijd
  13:11 uur
  Let op! Met de standhouders en organiserende deelnemers wordt in de aanloop naar dit evenement nog contact opgenomen door de commissie Leutmart!

  Om zoveel mogelijk variatie te kunnen bieden is de Commissie Leutmart van de Stichting Carnaval Roosendaal nog op zoek naar clubs of verenigingen die met ons mee willen doen om er een leutige middag van te maken.

  Ons doel is om de kosten zo laag mogelijk te houden voor de deelnemers en gratis deelname aan het eerste spelletje voor de kinderen. De kosten voor het tweede spelletje mag maximaal €0,50 bedragen. Op deze manier is het ook mogelijk om nog een leuke bijdrage voor de ‘eigen vereniging’ binnen te halen. Voor deelname aan het organiseren van de Leutmart wordt er ook nog eens een kleine vergoeding  beschikbaar gesteld.

  Clubs en verenigingen die interesse hebben kunnen zich aanmelden met het inschrijfformulier.

  Producten

  Onderstaande producten zou u nodig kunnen hebben bij dit evenement.