11 Nov

Liedjesfestival 2021

Op deze avond strijden diverse Tullepetaonse kapellen voor het nieuwe Tullepetaonse carnavalslied. Een vakjury zal alle inzendingen beoordelen en ‘s avonds na de bekendmaking van de ‘Oogheid, Nar en Sjampetter, zal de ‘Oogheid het winnende lied “van goej uize” bekend maken.

LET OP:

Natuurlijk zouden we het Liedjesfestival weer als vanouds willen organiseren, maar we zijn hiervoor vanzelfsprekend afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Deze houden we nauwlettend in de gaten en we zullen jullie op een later moment laten weten hoe we 11-11 op verantwoorde wijze volgens de maatregelen kunnen inrichten.

Het avondreglement en de precieze invulling hiervan houden jullie dus nog van ons tegoed.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, weet ons dan te vinden via muziek@tullepetaonsnieuws.nl.

Deelnemen aan het liedjesfestival? Vul onderstaand formulier snel in.

Via het deelnamereglement willen wij de deelnemers informeren over een aantal zaken rondom de deelname aan het liedjesfestival. Zie link onderaan het deelnameformulier.

  Velden met een * zijn verplicht!  Dit formulier uiterlijk inleveren/opsturen uiterlijk 24 oktober samen met de complete muziek, zo mogelijk incl. directiepartij in Word-bestand, JPEG of pdf.

  Een (provisorische) geluidsopname in mp3 of wav formaat

  Tekst digitaal in Word-bestand of pdf.

  LET OP De totale bestandsgrootte van alle bestanden samen mag niet meer dan 25mb bedragen!
  Wanneer het uploaden van (te grote) bestanden niet lukt dan kunt u deze opsturen via WeTransfer naar de commissie muziek, email; muziek@tullepetaonsnieuws.nl

  Privacyverklaring SCR
  Ik ga akkoord gaat met de interne privacyverklaring van de Stichting Carnaval Roosendaal.

  Deelnamereglement

  Belangrijke informatie

  Datum
  11-11-2021
  Locatie
  De Kwakkelkooi
  Tijd
  20:11