5 Jan

Verkoop kaarten Priense Swaree

Verkoop kaarten Priense Swaree

Na jarenlang op het Tongerloplein en in de parkeergarage van de Biggelaer “gelegen” te hebben voor kaarten van het Priense Swaree gaan we dat dit jaar in de vorm van een loterij voortzetten, welke op vrijdag 5 januari in Schouwburg de Kring wordt gehouden. De loterij zal worden opgeluisterd met leutige carnavaleske optredens. Carnavaleske kleding is dan ook vereist om binnen te mogen.

De deelnemers krijgen vooraf een polsbandje met een uniek nummer, waarmee zij aan de loterij kunnen deelnemen. De polsbandjes zijn niet overdraagbaar en kunnen tussen 12:00 en 18:30 uur worden afgehaald bij Schouwburg de Kring. Om deel te kunnen nemen moet je minimaal 11 jaar oud te zijn. Ben je nog geen 16 dan is deelname alleen toegestaan onder begeleider van een ouder.

De deuren van de zaal gaan vanaf 16.00 uur open en is voor iedereen toegankelijk. Het programma met de loterij zal rond 19:11 uur starten en duurt tot ongeveer 01:00 uur.

Een getrokken lot geeft recht op aankoop van maximaal 4 Swareekaarten die je direct bij de kassa moet afhalen. Je moet dus wel aanwezig zijn! De kaartjes kosten € 12 voor de middagvoorstelling en € 14 voor de avondvoorstelling. Betaling bij voorkeur met pinbetaling. Cash uitsluitend met gepast geld.

Dit evenement kent ook spelregels, deze kun je hier lezen of downloaden via onderstaande button.

Spelregels

Zijn er nog vraogen of snapte er illemaol niets van, kijk dan bij onze Friekwent askt kwesti-ens (FAK)

In onze FLYER hebben we alles nog eens kort en visueel samengevat. Wel handig om bij je te hebben tijdens de kaartverkoop of ergens op te prikken zodat je het niet meer kan vergeten. Hieronder kun je de flyer downloaden.

FLYER

Belangrijke informatie

Datum
05-01-2018
Locatie
Schouwburg de Kring - Roosendaal
Tijd
12:00 uur
Let op! De kaartverkoop vindt plaats in de vorm van een loterij, de kans op kaarten is dus niet gegarandeerd!

Producten

Onderstaande producten zou u nodig kunnen hebben bij dit evenement.