5 Oct

Tullepetaonerave

Alweer de vierde editie van de Tullepetaonerave, de allerhardste afsluiter van carnaval in Tullepetaonestad! Alle meezingers van carnaval gecombineerd met bekende beukplaten, voor alle Tullepetaonen die stiekem meer energie over hebben dan Neutbonnen. Elk jaar komt er een superbekende artiest langs om iedereen tot de laatste seconde te laten stampen op de dansvloer, ook in de allerlaatste polonaises.

In 2014 zette FeestDJRuud carnaval op slot met heel veel opblaasbeesten en confetti, in 2015 gaf Mental Theo nog maar een keer flink wat Gas op die Lollie en in 2016 kwam Happy Hardcore legende Paul Elstak langs om met iedereen op reis te gaan naar de Rainbow high in the Sky. Dit jaar gooit Stuiterbeesten Events er een schepje bovenop met éen van de allerbekendste en ‘leutigste’ artiesten van Nederland, maar wel eentje die zo gek is als een deur. Net zo gek als alle Tullepetaonen tijdens carnaval! De naam wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

De afgelopen jaren was het zo afgeladen vol met stampende Tullepetaonen, dat er al vrij snel geen plek meer was voor nog meer leutzoekers. Kom dus écht op tijd, want vol = vol!

Belangrijke informatie

Datum
05-10-2023
Locatie
El Corazon - Markt 36-38 - 4701 PG - Roosendaal
Tijd
19:00 - 00:00
Let op! Vol = vol!