Friekwent askt kwesti-ens (FAK)

N’n loterij…. Wa nou?!

 

1. Sta om 18:29 in de rij, maar die is heel lang. Heb ik nu nog kans op deelname?

Antwoord: Om 18:30 stoppen we met bandjes uitgeven. Als er teveel mensen nog een bandje willen, dan kunnen we niet om 19:11 met de loterij beginnen.

2. Mag ik meer dan 1 polsbandje

Antwoord: Nee.

3. Mag ik een bandje halen en later terugkomen?

Antwoord: Ja, u kan vanaf 12:00 een bandje halen en dan weer weg van de Kring. Pas om 19:11 willen we beginnen met loten, als u dan nog niet terug bent loopt u wel het risico dat uw nummer al getrokken is.

4. Hoe laat is de kleine zaal open?

Antwoord: Om 16:00 (zodra in de zaal alles goed is opgesteld en opgebouwd).

5. Mijn nummer is getrokken maar ik zit op de WC, wat nu?

Antwoord: U krijgt twee minuten na trekking om u bij de kassa te melden. Mocht u onverhoopt dan toch op de WC zitten, in zijn slaap gevallen of aan het roken zijn, dan kunt u zich melden aan de kassa tot maximaal 11 mintuten na het trekken van uw nummer. U sluit dan achteraan in de rij.

6. Mag ik eigen eten of drinken meenemen?

Antwoord: Nee. Dat is niet gebruikelijk in een horecazaak. U neemt ook geen eigen eten mee als u uit gaat eten of uw eigen bier als u op het terras gaat zitten.

7. Worden de nummers goed omgeroepen?

Antwoord: Ja, in de kleine zaal en als de techniek goed werkt, in de hele Kring (Foyer, Over de Tong en Theatercafe). Ook staan er op diverse locaties schermen waar de uitslag op is te zien.

8. Wij willen als groep 18 kaarten, kan dat?

Antwoord: U persoonlijk niet. Als uw nummer wordt getrokken mag u persoonlijk maximaal 4 kaarten halen. Niet als één van de groep 18 kaarten tegelijk.
Wel kunt u bij het omdoen van de polsbandjes vragen om samen opeenvolgende lotnummers te krijgen binnen 1 serie van 5 opeenvolgende nummers. Bijvoorbeeld 1 tot en met 5. Als dan serie 111 tot en met 115 wordt getrokken, kunt u één voor één (op volgorde) maximaal 4 kaarten kopen. Dat zijn er dan 5×4 is totaal 20 kaarten maximaal.

9. Mijn bandje is stuk, wat nu?

Antwoord: Gebeurt dat na 18:30, dan is uw bandje ongeldig en doet u niet meer mee aan de loterij. Tot 18:30 kunt u wel een nieuw bandje afhalen bij de ingang van de Kring. Omdat bandjes niet overdraagbaar zijn (u doet immers 1x mee) maken we hierop geen uitzondering. Bandje kwijt of stuk, dan heeft u geen geluk.

10. Mijn nummer is getrokken, maar er zijn geen kaarten meer, wat nu?

Antwoord: Dan zetten wij u op een wachtlijst. Elk jaar komen er toch een paar kaarten retour, die we dan weer kunnen doorverkopen aan de volgende op de wachtlijst. Zo proberen we iedereen gelukkig te maken. U kan worden gebeld tot maximaal 24 uur voor aanvang van de voorstelling.

11. Ik heb kaarten gekocht maar kan helaas niet naar het Swaree, wat nu?

Antwoord: Mail dan naar: arwenvangestel@gmail.com met vermelding van matinee of swaree kaarten plus rij en stoelnummer. U kunt de kaarten na bevestiging afgeven per adres Vrouwemadestraat 53 en dan zal er voor worden gezorgd dat de kaarten weer bij de eerst volgende op de wachtlijst terecht komen. Dat is wel zo eerlijk. Het geld voor de kaarten zal aan u worden overgemaakt zodra de kaarten doorverkocht zijn.

Komende
Evenementen

Alle evenementen