21 dec

Geen optocht Tullepetaonestad 2022

Naar aanleiding van de nieuwe lockdown die zaterdagavond 18 december ingegaan is heeft de Stichting Carnaval Roosendaal (SCR) het besluit moeten nemen om de optocht uit het programma van carnaval 2022 te halen. Dat doen we natuurlijk met pijn in het hart. Echter is het noodzakelijk om nu alle betrokkenen bij de optocht duidelijkheid te geven. Immers vraagt een optocht om voorbereidingen, diverse kostenposten voor o.a de deelnemers, acts die geoefend moeten worden enz. Onder de huidige en verwachte omstandigheden is het niet mogelijk om een optocht door Tullepetaonestad te laten trekken die recht doet aan de kwaliteit en het leutniveau dat daarbij hoort.

Maar toch blijft het glas voor carnaval 2022 bij de SCR nog halfvol en houden we hoop. Dat betekent dat we in goed overleg met de gemeente, de horeca en schouwburg de Kring op zoek zijn naar mogelijkheden om tijdens de hoogtijdagen ons feestje toch zo goed mogelijk te kunnen vieren.

We kijken daarbij bijvoorbeeld naar een alternatief voor de optocht op zaterdag. Te vroeg om daar nu al iets over te kunnen zeggen, maar we hopen dat we alle Tullepetaone toch een carnavalsfeest kunnen bieden dat ons verbroedert en waarbij we elkaar weer kunnen ontmoeten. We bekijken de situatie medio januari weer opnieuw en zullen weer naar buiten treden als we nieuws hebben.

Laatste nieuwsberichten

23 mrt

Ontwerp veldteken 2023 Kende ’t lieke

  Kort na de carnaval begint de

Lees verder
2 mrt

Motto 2023: Kende ‘t lieke

Een eeuw geleden in 1923 was Kiske

Lees verder
Alle berichten