22 jan

Geen verspreiding WEL Kwakkelkraant

De commissie Kwakkelkraantverspreiding is dit carnavalsseizoen vol enthousiasme van start gegaan met de organisatie van ‘De dag van de verspreiding’.

Ivm de COVID-19 beperkingen werd er eerder al het besluit genomen dat de verspreiding dit jaar niet gepaard zou gaan met de gebruikelijke collecte.

Nu hebben wij als commissie ook moeten besluiten dat het met de huidige omstandigheden niet verstandig is om de dag van de verspreiding in 2021 door te laten gaan. Als zwaarwegende reden geldt voor ons dat je in een lockdown niet 480 mensen de straat op moet willen sturen, langs 30.000 adressen, waar 30.000 meningen achter verscholen gaan. Roosendalers die ons carnaval een warm hart toedragen maar ook Roosendalers die angstig zijn en vragen zullen hebben over waarom wij iets organiseren en alle denkbare varianten daartussen.

Maar vrees niet. De Kwakkelkraantverspreiding gaat niet door, maar alle Tullepetaone ontvangen wel gewoon de Kwakkelkraant. Hier wordt een oplossing voor gezocht. We willen iedereen in ieder geval ontzettend bedanken voor het meedenken en voor jullie enthousiasme. Op naar 2022, waarin we hopelijk weer op jullie inzet mogen rekenen.

Commissie Kwakkelkraantverspreiding.

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten