28 feb

Een geslaagde Leutmart in de Kwakkelkooi!

De Tullepetaonse weergoden waren ons weer niet goedgezind dit jaar maar na de ervaringen van vorig jaar heeft de Stichting Carnaval Roosendaal samen met de Kwakkelkooi plan B succesvol in praktijk gebracht. En geslaagd was het zeker! Alle clubs en carnavalsverenigingen hadden een mooi plaatsje gekregen in de foyer en in de kleine zaal om een keur van leuke spelletjes en activiteiten  aan te bieden. Na het openen van de Leutmart door het drietal, bestaande uit d’n Oogheid Priens Ruben I, Nar Malou en Sjampetter Rinus kwam de leutmart in volle gang. Opa’s, oma’s, papa’s en mama’s, prallekes en brakskes voor iedereen een gezellig samenzijn in een warme en droge Kwakkelkooi.

Muziekmeneer Ronald gaf op een groot podium muziekles aan de kinderen met echte instrumenten. Trompetten, schuiftrompetten en trommels uit de muziekkiesten, een geweldig Muziekkiestenspektaokel met als afsluiting een waar concert door de kinderen. Genieten, wat een talent en wat een saamhorigheid.

Martine van de Kar kreeg de 5e Vossenpluim uitgereikt voor haar inzet voor het kindercarnaval met onder andere Brakkenzooi en de suitekids en alles wat zij doet voor onze Tullepetaonse jeugd. De prijs voor de leutigste kraam werd op het einde van de leutmart uitgereikt aan de Kwebbels.

Kortom een geslaagde Leutmart in de Kwakkelkooi!

Een fotoverslag van onze ‘Offotograaf Leo de Jaeger vind je hier.

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten