14 feb

Gezellige drukte bij uitreiking startnummers

Maandagavond was de traditionele uitreiking van de startnummers in café de Sjoes in Roosendaal. Een traditie die jaren geleden door Olav Posthumus en Jan Notenboom in het leven is geroepen. Waar voorheen optochtdeelnemers hun startnummer konden ophalen en hun voor de rest geen programma werd aangeboden, is het uitreiken van de startnummers nu een avondvullend carnavalesk programma. Zo ook maandagavond. In een goed gevulde Sjoes kwamen de deelnemers weer bij elkaar om hun creaties en vorderingen te bespreken. Hier en daar werd elkaar zelfs hulp aangeboden om er voor te zorgen dat alle deelnemers op tijd klaar zijn voor de optocht op zaterdag 25 februari.

Zoals ieder jaar was de muziekkapel “Ier Zijn We Dan” weer van de partij en vermaakten zij de optochtdeelnemers met echte Roosendaalse carnavalsmuziek. Daarnaast hadden zij ook voor de inwendige mens gezorgd met broodjes, toastjes en snacks.

 

“Oogheid Prins Ruben, sjampetter Rinus en nar Malou kwamen gedurende de avond ook nog een bezoek brengen en natuurlijk werd onder deelnemers die hun envelop met startnummer nog niet open hadden gemaakt, een meter bier verloot.

Evenals voorgaande jaren zal ook dit jaar de optocht van hoog niveau zijn. Om alvast in de stemming te komen is hier de startopstelling van de optocht te lezen

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten