13 feb

Gouwe Tullepetaon voor Gé Nollen

door BNdeStem

ROOSENDAAL – Voor zijn jarenlange inzet voor de prallen en brakken in Tullepetaonestad is Gé Nollen zondagavond laat bekroond als Gouwe Tullepetaon 2017. Nollen kreeg de onderscheiding uit handen van prins Ruben 1e in zalencomplex De Black Horse.

Nollen is al vele jaren lid van de Boerenraad waarbij hij zich vooral inzette voor het jeugdcarnaval. Als hoofd commissie Jeugdactiviteiten had Nollen intensief contact met alle basisscholen om de kinderen en leerkrachten enthousiast te maken voor het leutfeest. Hij was in staat om de ‘juiste noot te raken’en deelnames aan vooral het Kaokelswaree tot een goed resultaat te brengen. Nollen is ook de man achter de scholenmap met lessen over carnaval. Daar wordt samen met de Roosendaalse scholen nog steeds intensief aan gewerkt.

De Gouwe Tullepetaon wordt jaarlijks gekozen door de al eerder uitverkoren Gouwe Tullepetaonen en de Tullepetaonekapel. De onderscheiding gaat naar een persoon of groep die pro deo een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het Roosendaalse carnaval. Het was de 29e keer dat de Gouwe Tullepetaon werd uitgereikt.

Laatste nieuwsberichten

20 jan

Kom op 25 januari naar de verkoopdag van SCR!

Stichting Carnaval Roosendaal heeft op

Lees verder
20 jan

Leutmart 2.0.2.0. is er klaar voor!

We hebben al eerder bericht dat de

Lees verder
Alle berichten