Info Ouders

Voor het 5e jaar start begin november 2022 een bijzondere carnavalsgroep voor 11-jarige kinderen uit Tullepetaonestad. Het idee is ontstaan bij een paar ouders die het voor hun kinderen belangrijk vinden om hen te laten opgroeien met het Tullepetaonse carnaval. Het getal 11 speelt een hoofdrol tijdens carnaval. Graag geven wij de 11-jarige Tullepetaonen ook een belangrijke rol. We willen ze op een unieke manier in hun 11e levensjaar kennis laten maken met de Tullepetaonse tradities en cultuur. Mogelijk worden ze enthousiast om in de (nabije) toekomst een zelfstandige actieve rol te gaan vervullen in Tullepetaonestad. 

We hebben een programma  met 11 activiteiten opgesteld zodat ze kunnen ervaren uit welke belangrijke onderdelen het Roosendaalse carnaval bestaat. De activiteiten vinden plaats tussen 2 november 2022 (voorbereiding 11-11) en as-woensdag plaats. Slechts enkele activiteiten zijn tijdens de carnavalsdagen zelf. Op deze manier kunnen alle kinderen samen met hun familie op de voor hen gebruikelijke manier carnaval vieren en zelf kiezen deel te nemen aan de kinderactiviteiten van de SCR.

Bij een aantal activiteiten is het wenselijk of zelfs noodzakelijk dat een van de ouders/ verzorgers aanwezig is, omdat het ‘s avonds plaatsvindt of vanwege te verwachten drukte. Per activiteit ontvangt u telkens informatie over locatie en tijdstip en eventueel het verzoek zelf ook aanwezig te zijn, bijv. op 11-11 bij het wakker zienge van de Tullepetaon.

Op evenementen van de SCR kunnen foto’s en/of video opnames worden gemaakt. Door een evenement te bezoeken stemt u in dat er foto’s worden gemaakt en deze op de websites en sociale media kunnen worden gepubliceerd. Bij ieder event worden deelnemers actief gevraagd om in te stemmen met de voorwaarden via het inschrijfformulier (zie akkoordverklaring interne privacyverklaring en punt 3 “Fotografie” op de website van de SCR).