26 feb

Informatie afsluiting centrum tijdens de optocht!

Op zaterdag 2 maart a.s. trekt, onder het motto “A’k jou nie aar”, de Carnavalsoptocht weer door Tullepetaonestad. Evenals vorig jaar trekt deze leutstoet, voorafgegaan door de Reclameoptocht, ook weer over de Oude Markt.

De politie zal vanaf 10.30 uur een aanvang maken met het verkeersvrij maken van het gehele parcours en omstreeks 11.00 uur zal het gehele parcours worden afgesloten.
Het is dan ook niet meer mogelijk om winkels binnen het gebied te bevoorraden. Vanaf 18.00 uur zal het gehele parcours weer geopend worden.

Onze Stichting zou het dan ook zeer op prijs stellen als u ervoor zou willen zorgen dat u uw auto voor dit tijdstip buiten dit gebied verplaatst. Als u nog op deze dag denkt weg te moeten, kunt u dus nog tot genoemd tijdstip het parcours verlaten. Let wel, u kunt niet via de Stationsstraat, deze staat vol met praalwagens. Op deze manier voorkomen we problemen voor u en de deelnemers.

Mocht u het spektakel van dichtbij mee willen maken, dan wil ik u kort de agenda meegeven.

Vanaf 11:00 zullen de eerste deelnemers zich gaan opstellen in de Stationsstraat daar kunt u ze dan ook uitgebreid bewonderen. De hoogheid, sjampetter en nar zullen worden ontvangen op het station om 11:49 in de centrale hal. Dan zullen ze onder begeleiding van een delegatie van het bestuur en alle aanwezigen op het station, via de Stationsstraat naar de Markt gaan. Daar zal onze hoogheid Priens Markus I uit handen van onze burgemeester de sleutel van de stad ontvangen en de optocht van start laten gaan.

Ik dank u bij voorbaat voor uw medewerking en wens u een leutig carnaval toe
Met Tullepetaonse leutgroeten

STICHTING CARNAVAL ROOSENDAAL

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten