3 okt

Inschrijven liedjesfestival

Vele muzikanten hebben de laatste maanden weer op een swingend en leutig carnavalsnummer zitten broeden. Op 11-11 is hét moment om jullie lied aan de Tullepetaonen te laten horen.

 

Op 11-11-17 zal er weer gestreden zal worden naar de titel voor het winnende liedje voor 2018. Stichting Carnaval Roosendaal hoopt daarbij natuurlijk weer zoveel mogelijk bandjes te mogen verwelkomen om zo weer een muzikaal hoogstandje in ontvangst te kunnen nemen.

Wij zien de Roosendaalse bandjes weer graag tegemoet met zoveel mogelijk variatie op het motto “DA’S M’N STADJE” en hopen er weer een mooi feestje van te kunnen maken als start van het komend carnavalsseizoen. We hopen net als vorig jaar weer veel aanmeldingen te mogen ontvangen. Ben je nog aan het broeden op een goede tekst of een laatste zin, vergeet je aanmelding niet op te sturen en dien hem zo gauw als mogelijk in (het liefst vóór het eind van oktober) bij de commissie muziek via de website van stichting Carnaval Roosendaal.

Het liedjesfestival zal plaatsvinden in schouwburg de Kring welke op 11-11 weer even omgedoopt zal worden tot De Kwakkelkooi.

De deuren gaan open vanaf 19:30 uur waarbij het 1e bandje om 20:00 uur hun inzending ten gehore zal gaan brengen, waarbij gelegenheid zal zijn om een dansje te wagen op de dansvloer in de kleine zaal van de kwakkelkooi.

Nadat om 23:11 de functionarissen aan u zijn voorgesteld voor het carnavalsseizoen 2018, zal d’n  ‘Oog’eid de winnaar van het liedjesfestival 2017 bekend maken.

Klik hier om het inschrijfformulier te openen.

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten