27 aug

Inschrijven liedjesfestival!

Het carnavalsseizoen gaat weer van start en als eerste staat op 11-11-2019 het liedjesfestival voor de deur. Hier zal gestreden worden naar de titel voor het winnende liedje voor carnaval in Tullepetaonsestad 2020.
Stichting Carnaval Roosendaal rekent er daarbij natuurlijk weer op om zoveel mogelijk bandjes te mogen verwelkomen die hun muzikale kunsten op het podium willen laten zien. Wij zien de Tullepetaonse bandjes weer graag tegemoet met zoveel mogelijk variatie op het motto “DRAAI ’T MAR OM” en we maken er weer een mooi feestje van als start van het komend carnavalsseizoen. Want zonder bandjes “AARE WE NIE ONS EIGESTE MUZIEK!”

Net als vorig jaar verwachten we weer veel aanmeldingen te mogen ontvangen.
Stuur uw aanmelding in vóór 24-10-2019 naar de commissie muziek via onderstaand inschrijfformulier op de website van stichting Carnaval Roosendaal.

Let op er zijn enige aanpassingen in het reglement, dus lees het goed door zodat je voorbereid bent met je band!

Het liedjesfestival zal weer plaatsvinden in schouwburg de Kring welke op 11-11 weer even omgedoopt zal worden tot De Kwakkelkooi.
De deuren gaan open vanaf 19.44 uur en na de loting rond 20.00 uur zal het 1e bandje om 20.30 uur hun inzending ten gehore gaan brengen, waarna alle leutvierders in de gelegenheid zullen zijn om een dansje te wagen op de dansvloer in de kleine zaal van de kwakkelkooi.
Nadat om 23:11 de functionarissen aan u zijn voorgesteld voor het carnavalsseizoen 2019-2020, zal d’n ‘Oog’eid de winnaar van het liedjesfestival 2019 bekend maken.
Wij hopen jullie allemaal te zien in leutige kleurrijke creaties voor het mooiste feest van het jaar onder het motto “Draai ’t mar om.”

Inschrijfformulier

 

 

 

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten