17 sep

Inschrijven Liedjesfestival

Klik hier om het inschrijfformulier te openen.

Het liedjesfestival staat weer voor de deur waarbij op 11-11-17 gestreden zal worden naar de titel voor het winnende liedje voor 2018.

Stichting Carnaval Roosendaal hoopt daarbij natuurlijk weer zoveel mogelijk bandjes te mogen verwelkomen om zo weer een muzikaal hoogstandje in ontvangst te kunnen nemen.

Wij zien de Roosendaalse bandjes weer graag tegemoet met zoveel mogelijk variatie op het motto “DA’S M’N STADJE” en hopen er weer een mooi feestje van te kunnen maken als start van het komend carnavalsseizoen.

We hopen net als vorig jaar weer veel aanmeldingen te mogen ontvangen. Stuur uw aanmelding in voor 18-10-2017 naar de commissie muziek via de website van stichting Carnaval Roosendaal.

Het liedjesfestival zal plaatsvinden in schouwburg de Kring welke op 11-11 weer even omgedoopt zal worden tot De Kwakkelkooi.

De deuren gaan open vanaf 19:30 uur waarbij het 1e bandje om 20:00 uur hun inzending ten gehore zal gaan brengen, waarbij gelegenheid zal zijn om een dansje te wagen op de dansvloer in de kleine zaal van de kwakkelkooi.

Nadat om 23:11 de functionarissen aan u zijn voorgesteld voor het carnavalsseizoen 2018, zal d’n  ‘Oog’eid de winnaar van het liedjesfestival 2017 bekend maken.

Laatste nieuwsberichten

2 feb

Nachtbussen Carnaval

Ook dit jaar is er weer een aparte

Lees verder
29 jan

1e uisorde Ronny Gomis

Tijdens de open dag van bouwloods

Lees verder
Alle berichten