16 feb

IQ Aarmoei-nieke doet een handreiking naar de gemeente

Voor de nieuwe pay-off van onze de stad heeft de gemeente een ton gereserveerd. Het IQ Aarmoei-nieke heeft naar aanleiding van deze berichtgeving de gemeente zijn hulp aangeboden. Ze hebben voorgesteld, ook al geven ze daarmee een deel van hun unieke identiteit prijs, als pay-off; “Roosendaal heeft het IQ” te gebruiken. Het college heeft middels in een schrijven gereageerd op dit genereuze aanbod. Men heeft de handreiking in beraad genomen. Het IQ Aarmoei-nieke is zich er terdege van bewust dat een dergelijke beslissing geen sinecure is. Het gaat tenslotte om een grote kostenpost.

Tijdens de presentatie-avond van het IQ Aarmoei-nieke op maandag 20 februari in De Kring zullen ze metterdaad een poging doen, de besluitvorming binnen de gemeente positief te stimuleren. Het IQ Aarmoei-nieke; “Tenslotte voelen wij ons als actief meedenkende burgers van Roosendaal ook verantwoordelijk in deze belangrijke aangelegenheid. De precieze inhoud van onze handreiking is inmiddels rond, maar blijft nog onder de bolhoed. Het substantiële karakter ervan wordt door het IQ Aarmoei-nieke gegarandeerd”.

Aan de burgemeester de heer Mr. J.M.L. Niederer zal de handreiking persoonlijk worden overhandigd.

Een ieder, die nieuwsgierig is geworden, is uiteraard van harte welkom om deze presentatie-avond op maandag 20 februari in de Kring bij te wonen. (aanvang 20.00 uur)

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten