27 jan

Kaartverkoop Otobusrellie!

Net als het afgelopen jaar start de officiële kaartverkoop Otobusrellie op vrijdag 31 januari 2020 om 19.30u in de Raatskelder. Vorig jaar hebben de deelnemers zelf een eerlijk en transparant systeem bedacht voor een wachtrij. Dat systeem heeft de organisatie toen overgenomen. Vorig jaar hoefde we tijdens de kaartverkoop niemand teleur te stellen. Vroeg komen heeft ook geen zin. 

Een alternatief is dat door de organisatie vlak voor de officiële verkoop lootjes uitgedeeld worden. Mocht je met een aantal deelnemers een hele bus willen, dan kun je dat bij het uitdelen van de lootjes aangeven. Uit een hoge hoed of soortgelijk wordt dan het duplicaat lootjes getrokken en mag degene met het aantoonbare lootje, kaartjes voor de Otobusrellie kaartjes kopen.

Mochten er meerdere “slimme” deelnemers een nummer ophalen en tussendoor naar huis gaan of andere onrechtmatige handelingen verrichten, dan besluit de organisatie over te gaan naar de boven beschreven loterij. Echter gaan wij natuurlijk uit van een leutige, sportieve en Tullepetaonse kaartverkoop!

Mochten deelnemers na de kaartverkoop nog kaarten willen kopen, dan kunnen zij dat via een contactformulier op deze website aangeven.

Met leutige groeten,

Organisatie kaartverkoop Otobusrellie

Laatste nieuwsberichten

15 mrt

Veldteken ontwerpen 2022

Kort na de Sluiting van de laatste

Lees verder
16 feb

Motto Tullepetaonestad 2022

Tijdens de sluiting heeft de Stichting

Lees verder
Alle berichten