2 nov

Kaartverkoop Priense Swaree

Het bestuur van de Stichting Carnaval Roosendaal heeft gisterenavond een definitief besluit genomen omtrent de kaartverkoop van het Priense Swaree. Het was reeds bekend dat de Stichting geen gebruik meer zou maken van parkeergarage de Biggelaar.

De kaartverkoop zal gaan plaats vinden in de vorm van een loterij. Op 5 januari zullen op een nog nader bekend te maken tijdstip de deuren van schouwburg de Kring open gaan. Mensen krijgen bij binnenkomst een polsbandje met daarop een uniek nummer. Na een nog nader bekend te maken tijdstip zullen er geen bandjes meer verstrek worden.

Vanaf dat moment zullen er diverse trekkingen gaan plaatsvinden. Degene die het polsbandje heeft met het getrokken nummer kan maximaal 4 kaartjes kopen.

De polsbandjes zijn niet overdraagbaar. Iemand die niet aanwezig is terwijl zijn nummer getrokken wordt kan achteraf geen aanspraak meer maken op de kaarten.

De trekkingen zullen worden afgewisseld door een leutig stukje entertainment. Tevens zal deze avond de eerste CD worden uitgereikt.

Het plan zal nog verder in detail uitgewerkt gaan worden en de spelregels zullen tot in detail binnenkort op de website verschijnen.

De Stichting heeft inmiddels al wel een overleg gehad met een representatieve groep fanatieke liggers. De nieuwe plannen worden breed gedragen en als een goed alternatief gezien.

 

Laatste nieuwsberichten

23 mrt

Ontwerp veldteken 2023 Kende ’t lieke

  Kort na de carnaval begint de

Lees verder
2 mrt

Motto 2023: Kende ‘t lieke

Een eeuw geleden in 1923 was Kiske

Lees verder
Alle berichten