12 feb

Het Kaokelswaree de kraamkamer van het Priense Swaree!

door TPD

Jong geleerd is oud gedaan. Zoals den ‘Oogeid Priens Ruben 1 oprecht aangaf tijdens deze artistieke tsunami van Daans en entertainment, “Deze prallen, brakken en jeugd zijn de toekomst voor Tullepetaonestad!”. Dit moeten we koesteren. En wat deden ze het geweldig goed.

Omdat het Kaokelswaree dit jaar aan de scholenmap is toegevoegd deden er ook verschillende scholen mee, o.a. De daansers van de Wiengerd, de Montessorikienders en de Lavoorkes. Dit is natuurlijke een fantastische aanvulling op het programma. Een gezellig samenzijn met Juffen en meneren, papa’s en mama’s en opa’s en oma’s maar vooral veel kinderen.

Maar ook veel leuke optredes van o.a. de “Soppers”, Soof Girls de Dansende borrels, het Tullepetrio, de Tullepetrienen en de Supergirls. De D groep van The Rainbows en rasartiesten als Sebastiaan Jongenelen en nog veel meer.

En natuurlijk niet te vergeten meziekmeneer Ronald die een acte presance gaf van leutige daanskes van de CD “In de Paplepel” binnenkort verkrijgbaar bij het evenement “In den Paplepel” en daarna bij onze verkooppunten.

De jury bestond uit het drietal Priens Ruben 1, Narreke Malou en Sjampetter Rinus. De punten werden gretig verdeeld 11, 11 en nog eens 11. Op dit feest alleen maar winnaars. Uiteindelijk werden alle kinderen beloond met een medaille en een snoepzak.

 

Ook dit keer is de Cie. Jeugd samen met de technische ondersteuning van Cie. Techniek erin geslaagd om een mooi spektakel op het podium neer te zetten en de allerkleinsten de jeugd en volwassen met elkaar te verbinden. Chapeaux voor jullie inzet.

De foto’s kun je terugzien op onze foto pagina. Tijdelijk even op de site van onze ‘Offotograef Leo de Jaeger

Laatste nieuwsberichten

7 apr

Juryrapporten optocht

Zaterdag 2 maart trok een prachtige

Lees verder
25 mrt

Ontwerp veldteken 2020 Draai ’t mar om

Volgend jaar draaien we zo’n beetje

Lees verder
Alle berichten