26 apr

Koninklijke onderscheiding voor secretaris Stichting Carnaval

Op woensdag 26 april heeft onze secretaris van SCR, Joep van Rijswijk een koninklijke onderscheiding, lid in de orde van Oranje Nassau, gekregen.

Met trots kunnen wij melden dat Joep vanaf 2015 zijn secretaristaken, alsook het werk rondom de automatisering en de sociale media van SCR met verve vervult en dat hij de leut en zijn taken prima combineert.

 

Maar Joep heeft veel meer gedaan. Op jonge leeftijd organiseerde hij bij Don Bosco allerlei activiteiten, stond in 1993 aan de wieg van de Pandits, een scoutinggroep voor jongeren met een beperking. Bij de scouting was hij gedurende 20 jaar actief als begeleider en als bestuurslid.

 

Ook in de politiek was Joep actief. Voor het CDA als secretatis, bestuurslid, gemeenteraadslid en campagneleider.

 

Joep was in het verleden voorzitter van het Bewoners Platvorm Kortendijk tot aan het moment van de verhuizing naar Nispen.

Van 2009 tot 2013 was hij tevens voorzitter van Caritas de Ark.

 

In 2008 trad hij toe tot het bestuur van de Oranje Stichting Nispen en hij is vanaf 2011 voorzitter, medeverantwoordelijk voor de organisatie van koningsdag en de dodenherdenking. Samen met de andere bestuursleden heeft hij een aanzienlijke rol gespeeld om alle Nispenaren elk jaar weer op koningsdag een gevarieerd feestprogramma voor te schotelen.

 

Wij feliciteren Joep en Nicole namens de gehele boerenraad van harte met de onderscheiding.

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten