4 mrt

Leutmart afgelast door storm (Géén uitwijkmogelijkheden)!

door TPD

Zojuist heeft de commissie leutmart in overleg met het bestuur van Stichting Carnaval Roosendaal en weerkundige van vliegveld Woensdrecht moeten besluiten om de leutmart van 2019 af te lasten. Daarbij zijn er ook géén uitwijkmogelijkheden i.v.m. al ingeplande evenementen op de mogelijke uitwijklocaties.

De Leutmart die voor vanmiddag gepland stond op de Markt in Tullepetaonestad kan niet doorgaan i.v.m. zware windstoten die onze stad ook vanmiddag nog zullen teisteren. De verwachtingen zijn dat het later op de dag wel droog wordt maar dat de stormachtige wind aan blijft houden. Bij windstoten boven windkracht 5 is het onverantwoord en onveilig. Hierdoor kunnen we de veiligheid van de bouwers van de kramen alsook de veiligheid vanmiddag van de deelnemers en pralllen en brakken niet garanderen.
Een beslissing die we liever niet hadden hoeven nemen maar onder deze omstandigheden kon het helaas niet anders.

De stichting vindt het heel jammer voor alle deelnemers die natuurlijk al helemaal klaar stonden om de kinderen een leuke middag te bezorgen, maar natuurlijk ook erg jammer voor de prallen en brakken.

Laatste nieuwsberichten

13 jan

Schrijf je nu in voor het Kaokelswaree!

Heb jij altijd al willen stralen op het

Lees verder
12 jan

De beste wensen en een leutig nieuwjaar!

Op 11 januari was het weer gezellig

Lees verder
Alle berichten