Advertenties

tullepetaonestadDe inhoud van de carnavalskrant wordt al vanaf de eerste uitgave bepaald door de eigen redactie van de stichting. De Stichting Carnaval Roosendaal neemt ook de commerciële taak op zich.  Dit betekent dat de Stichting Carnaval Roosendaal zelf de acquisitie van advertenties voor de Kwakkelkraant doet.
De advertenties zijn nodig om de Kwakkelkraant te kunnen financieren. Het voordeel van deze constructie, is dat we een kwaliteitsslag kunnen maken, door meer aandacht te geven aan de advertenties en de adverteerder te ondersteunen met het ontwerp, waarbij Tullepetaonse tekeningen tot relatie met het motto van dat jaar kunnen worden ingebracht.
Een bijkomend voordeel is dat de meeropbrengsten in de stichtingskas vloeien en daardoor ten goede komen aan het Tullepetaonse carnaval.

Wilt u een unieke reclame-uiting door het plaatsen van een advertentie en daarmee de Kwakkelkraant en Stichting Carnaval Roosendaal steunen of wilt u meer informatie, zie hieronder onze folder “Adverteren in de Kwakkelkraant”.

Folder