12 feb

Meedoen met de Kienderoptocht?

Stel nu dat je nog een mooie creatie hebt van een optocht die je met je school gelopen hebt, dan kun je dit natuurlijk nog een keer showen in het centrum aanstaande dinsdag. Natuurlijk heb je nu ook nog een hele dag de tijd om iets moois te bouwen. Het beloofd heerlijk weer voor een optocht te worden.

De Kienderoptocht zal plaatsvinden op dinsdagmiddag, aansluitend op de Kiendermiddag op de Oude Markt.Jullie wagentjes, fietsen. karren enz. kunnen jullie vooraf al opstellen op de markt naast de Tullepetaon. Je krijgt hier ook je inschrijfnummer uitgereikt bij de Rabo Caravan. Verder willen wij graag vermelden dat iedere deelnemer aan de optocht een aandenken krijgt.
Tijdens de stoet zal je bepaalde Narren streken tegen komen, deze opdrachten moet je wel uitvoeren. Daarnaast ontvangen de drie deelnemers met de mooiste “Creatie” nog een andere prijs. De prijsuitreiking zal vanaf het podium van de kindermiddag volgen. Aansluitend wordt natuurlijk ook traditiegetrouw de Vossepluim uitgereikt aan de persoon die zich uitermate ingezet heeft voor het Roosendaalse kindercarnaval.

Kinderen die zich nog willen inschrijven kunnen zich op de dag zelf (13 februari) vanaf 13:00uur kunnen aanmelden bij de rabokar op de markt?

Laatste nieuwsberichten

7 apr

Juryrapporten optocht

Zaterdag 2 maart trok een prachtige

Lees verder
25 mrt

Ontwerp veldteken 2020 Draai ’t mar om

Volgend jaar draaien we zo’n beetje

Lees verder
Alle berichten