3 feb

Muziek om te bewaren

door TPD

Elk jaar worden er in Tullepetaonestad talloze eigen muziek stukken en liedjes gecomponeerd en uitgegeven. Natuurlijk zijn veel van deze liedjes tijdens het Swaree te horen en tijdens het feest, maar ze zijn ook zeer zeker de moeite waard om te bewaren. Bewaren voor het nageslacht om de rijke historie van ons feest vast te houden en nog jaren na te beleven. Helaas zorgen veel van deze muzikale Tullepetaone zelf voor de distributie van deze muziek en is het haast onmogelijk om een totaal overzicht te krijgen van wat er allemaal op “de Mart” is.

Heb jij of hebben jullie dit jaar een eigen muziek stuk of liedje uitgebracht en hebben jullie daar een goede opname van? Neem dan a.j.b. contact met ons op zodat we zoveel mogelijk van deze muziek kunnen verzamelen en kunnen bewaren voor al die kleine pralle en brakke die er nog heel veel plezier aan kunnen beleven.

 

Stuur een mail of Wetransfer link naar digitaol@tullepetaonsnieuws.nl en we nemen contact met je op want, we draaie jouw muziek gére om.

Laatste nieuwsberichten

23 mrt

Ontwerp veldteken 2023 Kende ’t lieke

  Kort na de carnaval begint de

Lees verder
2 mrt

Motto 2023: Kende ’t lieke

Een eeuw geleden in 1923 was Kiske

Lees verder
Alle berichten