Narrenclub

Nieuw. Nieuw. Nieuw. Nieuw. Nieuw. Nieuw

Niet alleen de nar, maar ook de Narrenclub.

Alweer een paar jaar feesten de kleintjes in de Kwekkelclub, maar als de kleintjes te groot worden……….ja, wat dan ?

In oktober kregen deze kinderen een heuse brief van Kwekkeltje op de mat met daarin haar dank voor de leuke periode en de mededeling dat er een nieuwe club komt voor de prallen en brakken van 5 tot en met 10 jaar. De Narrenclub!.

Een geheime commissie is volop bezig, heeft contact gezocht met de nieuwe nar, narreke Doremi en heeft de nieuwe burgemeester al gebeld. Kortom, dat gaat wat worden.

Op 11/11 is alles van start gegaan en zullen deze kinderen spoedig verdere informatie ontvangen over de Narrenclub.

Wel heel spannend.

Ben je tussen de 5 en 11 jaar en wil je ook graag meedoen met de Narrenclub dan kun je je via onderstaand formulier aanmelden.

Belangrijk, lees dit zorgvuldig om teleurstelling te voorkomen:

De leden administratie van de Narrenclub gebeurt grotendeels handmatig. Daarom zijn er maar 2 momenten in het jaar waarop de pasjes en leden worden verwerkt. 

Kort voor 11-11 en ongeveer 2 weken voor carnaval. Kinderen die dus NA 11-11 worden ingeschreven moeten geduld hebben tot net voor carnaval om hun pasje te ontvangen.

Kinderen die vanaf 2 weken voor carnaval worden ingeschreven moeten geduld hebben tot kort voor 11-11

Heb jij je pasje ontvangen, berg het dan goed op, zonder pasje geen toegang bij de exclusieve evenementen. Het is vanaf heden niet meer mogelijk een nieuw pasje aan te vragen.

Aanmelden