25 feb

Onderscheidingen uitgereikt tijdens de boerenmaaltijd.

 

Tijdens de Boerenmaaltijd op zaterdag 25 februari zijn door Priens Ruben I traditioneel enkele onderscheidingen uitgereikt. Voor Cor Verbogt, Arno van Ineveld en Helmut de Graaf was er de “onderscheiding in de orde van de Gouwe Roos”. Tom Hollander kreeg de Zilveren Tullepetaonespeld.

Cor Verbogt is sinds 2012 voorzitter van de Stichting Carnaval Roosendaal. Hij kreeg de onderscheiding voor zijn tot nu toe verrichte werkzaamheden en doorgevoerde vernieuwingen als voorzitter van de Stichting Carnaval Roosendaal. Het toetreden van vrouwen tot de boerenraad is één van de vernieuwingen die onder het voorzitterschap van Cor tot stand gekomen is.

Arno van Ineveld, sinds 2007 lid van de boerenraad, werd in het zonnetje gezet als dank voor zijn inzet als penningmeester. Al 8 jaar lang verzorgt hij de financiële administratie van de stichting. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het sponsorbeleid.

Helmut de Graaf kwam ook in 2007 bij de Stichting Carnaval Roosendaal. Hij was actief in de commissie Verkoop en werd later ook hoofd van deze commissie. Op dit moment is Helmut lid van de commissie Bijzondere Activiteiten. Tevens is hij hoofd van de commissie Digitaol.  Zijn vele werkzaamheden, enthousiasme en inzet bij de commissie Digitaol heeft dit jaar geresulteerd in een geweldige nieuwe website voor de Stichting Carnaval Roosendaal.

Tom Hollander heeft van 2011 tot en met 2016 deel uitgemaakt van de Stichting Carnaval Roosendaal. Van 2011 tot en met 2014 was hij 4 jaar lang Nar Tommeke van Tullepetaonestad. Tom heeft aangegeven te stoppen bij de Stichting Carnaval om zich zo weer volledig te kunnen richten op het maken van muziek bij de Verbrasband.

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten