23 mrt

Ontwerp veldteken 2023 Kende ’t lieke

 

Kort na de carnaval begint de Commissie Veldtekens alweer met de voorbereidingen voor het volgend jaar en dat is deze keer niet anders. We zijn op zoek naar enthousiastelingen die een mooi ontwerp aan kunnen leveren voor het veldteken van 2023 met het motto Kende ’t lieke. Het motto is gestoeld op het 100-jarig bestaan van het Roosendaolsch Lieke en alles hieruit kan en mag als ontwerp dienen.

Het veldteken moet aan een aantal zaken voldoen, er moet namelijk RSD op komen te staan,  samen met de 3 Roosendaalse roosjes,  het jaartal 2023 en het motto Kende ’t lieke (zonder vraagteken dus). Verder dient het ontwerp voor zich te spreken en het motto in te herkennen zijn. Het beste ontwerp, wat daarmee ook het best uitvoerbaar is zal verkozen worden en als basis dienen voor het Veldteken van 2023.

Wilt u deze uitdaging aan stuur dan uw ontwerp met een motivatie samen met uw naam, adres gegevens en telefoonnummer voor 18 april naar : Peter Braat, Bovendonk 158, 4707 ZW Roosendaal of per e-mail naar : veldtekens@tullepetaonsnieuws.nl

 

Veel succes en verras ons.

De Commissie Veldtekens van de Stichting Carnaval Roosendaal

Laatste nieuwsberichten

29 jan

1e uisorde Ronny Gomis

Tijdens de open dag van bouwloods

Lees verder
29 jan

Opbrengst Kwakkelkraantcollecte €17.011,11

Nadat onze Kwakkelkraantbezorgers

Lees verder
Alle berichten