8 dec

Prallekes wekken Kwekkeltje

door TPD

Op zondag 8 december kwamen de leden van de Kwekkelclub om 10 uur al naar ‘t Wapen van Roosendaal samen met hun papa’s, mama’s of verzorgers. Ze werden ontvangen met muziek van muziek mijnheer Ronald en Thomas die op accordeon en ritme box lekker rustige carnavalsmuziek speelde.
De allerkleinste Tullepetaontjes van 0 tot en met 4 jaar begonnen eerst met zelf muziek instrumentjes te maken, die konden ze leuk beplakken met stickers en kleuren met potlood of stiften.

Daarna gingen ze met dit instrumentje Kwekkeltje wakker maken, die de slaap nog uit haar ogen moest wrijven. Na al die maanden zonder haar vriendjes en vriendinnetjes vond ze het super leuk om ze allemaal weer te zien.

Daarna was er hoog bezoek want prins Markus I kwam langs samen met sjampetter Rinus, samen keken ze naar alle mooie knutsel werkjes die de prallen hadden gemaakt.

Toen iedereen zijn instrumetje nog mooier had gemaakt gingen ze in polonaise naar de Tullepetaon op de Markt. Prins en Sjampetter voorop met de muziek en achteraan de stoet hield Kwekkeltje al zijn vriendjes goed in de gaten.
Doordat de ijsbaan er stond op de Markt konden de allerkleinste Tullepetaontjes de Tullepetaon bijna in de ogen kijken. zoals op de foto te zien is.
Het was een hele leuke ochtend en Kwekkeltje zou het heel leuk vinden als alle vriendjes en vriendinnetjes er ook weer bij zijn op 5 januari op de ijsbaan.

Je kunt een impressie van deze dag terug zien op onze video-pagina en op het youtube kanaal van Tullepetaonsnieuws.

Inschrijven voor de Kwekkelclub kan nog steeds.

 

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten