3 nov

Programma 11-11-2022

Over een week is het weer zover 11-11: de start het nieuwe carnavalsseizoen. Traditioneel start de dag met het 11-11 ontbijt. Dit jaar zal de locatie wel anders zijn dan de 11 voorgaande edities, namelijk café De Veestallen op de Kaai. Dit evenement is overigens reeds uitverkocht.

Wel is iedereen in de middag van harte welkom in cafe De Veestallen waar o.a een quiz en een carnvalsbingo georganiseerd zal worden.

Vanaf 19:20 loopt de boerenraad met de poorterij en alle aanwezige Tullepetaone vanuit Zaal Zeelandia naar de Tullepetaon om deze wakker te zingen. De voorzitter zal daar de proclamatie voorlezen met oa de woorden:

Wordes wakker, maokt òòns blij. Komd uit oe nest, gij Parelhoen!”

Aansluitend vindt in de kwakkelkooi het liedjesfestival plaats. 14 zeulbandjes zullen strijden om het nieuwe mottolied “Kende ‘t Lieke”. Er zijn dit jaar geen kaartjes nodig en de toegang is ook weer gratis.

Om 23:11 worden de nieuwe Priens, Nar en Sjampetter bekend gemaakt worden. Aansluitend zal de nieuwe ‘Oog’eid het winnend liedjes bekend maken.

In de Kwakkelkooi kan uitsluitend betaald worden met Kringbonnen. Wil je ‘s avonds niet in de rij staan voor je bonnen, koop ze dan op 11-11 al in de middag. De kring is de hele middag open.

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten