2 mrt

Ridder in de orde van de Gouwe Roos voor Marc van de Westen

Een stille maar o zo belangrijke kracht die vaak letterlijk achter de schermen werkt en de boerenraad binnentrad op 11-11-1991.

De Commissie Techniek zorgt bij vele commissies voor assistentie en hij maakt daar al jaren deel van uit. Het is zijn ding al jaren en werkt met een hecht team om alles goed en op tijd af te hebben. Dit jaar heeft hij de honneurs als hoofd waargenomen en met zijn jarenlange ervaring ging dat uitstekend.  Onder andere heeft hij met de Stichtingstraktor jaren de schooiwagen in de optocht getrokken.  Heeft de Commissie jarenlang van worstenbrood, Valentijnsgebakjes en chocalde voorzien. Ook kwamen er meerdere tractaties voor Sinterklaas voor de boerenraad en buitenleden van zijn hand. Verder is hij bij het Swaree de vaste medewerker áchter de volgspot. Vandaag dus des te meer reden om hem eens vóór de spotlights te halen en hem in het zonneke te zetten.

In 2003 heeft hij als dank voor zijn inzet een Gouden Roos ontvangen. Voor alles zojuist opgenoemd meer dan genoeg reden hem te bevorderen tot Ridder in de orde van de Gouwe Roos, Marc van de Westen !

Tullepetaonestad, zaterdag 2 maart 2019

 

 

Laatste nieuwsberichten

2 feb

Nachtbussen Carnaval

Ook dit jaar is er weer een aparte

Lees verder
29 jan

1e uisorde Ronny Gomis

Tijdens de open dag van bouwloods

Lees verder
Alle berichten