17 dec

SCR schrapt fysieke activiteiten

Medio september dit jaar heeft de Stichting Carnaval Roosendaal bekend gemaakt dat i.v.m. het COVID-19 virus de grote carnavalsevenementen zoals de optocht, de otobusrellie en het prienseswaree niet door kunnen gaan.

We hebben toen ook aangegeven dat we gingen kijken welke evenementen nog wel door zouden kunnen gaan c.q. welke alternatieven er eventueel mogelijk zijn.

De afgelopen vier maanden hebben we intern maar zeker ook door een intensieve en constructieve samenwerking met de gemeente hard gewerkt aan een mooi alternatief evenement.

Echter was dit evenement wel gebaseerd op het feit dat het virus een stapje terug zou doen en dat er wat meer vrijheden zouden zijn dan op dit moment het geval is.

Helaas zijn we wereldwijd en dus ook in Tullepetaonestad nog steeds in de ban van het coronavirus.

Daarom heeft het bestuur van de Stichting Carnaval Roosendaal in goed overleg met de gemeente Roosendaal helaas het besluit moeten nemen om alle fysieke activiteiten voorafgaand en tijdens de hoogtijdagen van carnaval 2021 af te gelasten.

Een uitzondering is voorlopig nog wel gemaakt voor de verkoopdag en de verspreiding van de Kwakkelkraant

Details hierover werken we verder uit en kunt u na de feestdagen vinden op onze website en de diverse socialmedia kanalen.

Waar we de komende weken nog wel intensief op gaan inzetten is vooral via de digitale snelweg het carnavalsfeest bij de mensen thuis te brengen.

We zijn onder meer bezig met het maken van een aantal uitzendingen voor Tullepetaon.tv

 

Tot slot wensen wij desondanks iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2021!

 

Wa d’n optreje !!

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten