Spelregels Kaortverkoop Priense Swaree

Me nemen oe meej in oons loterijke, draoide meej?

 

Doede oe schoonste pakske aon en kleurkes op oewe snoet!
Carnavalesk verkleed gaan is namelijk verplicht!

Komde optij n’n baandje ‘aole?
Om 12:00 in de middag kunt u al een bandje halen en die worden uitgegeven tot 18:30 uiterlijk.
Dus bent u er om 18:25 en staat er een rij, dan kunt u wel eens pech hebben. Dus komt allen ruim van te voren naar de Kring, en per Tullepetaon krijgt u maximaal 1 bandje.

Laot oe polsbaandje lekker zitte!
Het polsbandje wordt omgedaan aan de rechterpols bij het afhalen. Let wel, wanneer het polsbandje beschadiging vertoont of niet meer vastzit om de pols, wordt het nummer ongeldig verklaard. U doet dan niet meer mee. Dus laat het bandje maar lekker zitten om uw pols.

Zitte géré meej oe maote?
Dat kan. Geef het door voordat u de Kring binnen komt. De loterij vindt plaats door het trekken van niet 1, maar 5 opeenvolgende nummers tegelijk. Beginnend bij lotnummer 1. Bij de trekking wordt bijvoorbeeld getrokken de serie 111 tot en met 115 (lotnummers 111,112,113,114 en 115 hebben dan prijs).

Wilt u bij elkaar zitten met een groep of familie, vraag dan om bandjes te krijgen in 1 reeks van maximaal 5 nummers, dus 5 bandjes. Let wel, elke Tullepetaon moet wel zelf fysiek zijn bandje en, indien gewonnen, kaarten afhalen, met geldig bandje om zijn of haar rechter pols.

Zijde al wakker? Spreid’oe winkaansen!
Komt u wel met meerdere mensen, maar wilt u niet perse bij elkaar zitten of heeft u maar 4 kaarten nodig, ga dan verspreid in de rij staan, zodat u een bandje krijgt die valt in een verschillende serie als je vrienden. Voorbeeld: u krijgt nummer 3 (uit de serie 1 tot 5) en je vriend(in) nummer 8 (uit de serie 6 tot en met 10).

Edde gewonne! ‘Aast’oe dan naor d’n kassa, gin tijd te verlieren…
Is er een serie getrokken met uw nummer, haast u dan naar de kassa. U krijgt 2 minuten de tijd om u daar te melden. Daarna gaat u op volgorde de kaarten afhalen. Bent u niet op tijd, dan krijgt u tot maximaal 11 minuten na trekking de tijd om nog achteraan de rij aan te sluiten om alsnog kaarten te kopen. Daarna vervalt uw recht op het kopen van maximaal 4 kaarten voor het Priense Swaree.

Oe werrek’t aon de kassa?
Als u bij de kassa komt dan kunt u kiezen hoeveel van de 4 kaarten u voor de middag of avondvoorstelling wilt. U krijgt dan de kaarten direct, zolang er nog kaarten zijn om uit te geven. De kaarten krijgt u op volgorde van stoelnummer in de zaal. Wij beginnen voor beide voorstellingen vanaf rij 1-stoel 1 tot rij 1-stoel 2 (van links naar rechts) en gaan zo van rij 1 naar rij 2-stoel 2 naar rij 2-stoel 1 (van rechts naar links). U zit dus altijd bij elkaar.

Betalen doet u met de pin of uitsluitend gepast contant geld. Over de best beschikbare kaarten die u op het moment van uitrijken krijgt wordt niet onderhandeld. Na de aankoop wordt uw polsbandje ongeldig gemaakt door deze door te knippen. U mag het wel houden als aandenken.

Staon ik daor aon de kassa, gin kaorte mir, wa nou!?
Als wij alle kaarten hebben verkocht, tot de laatste kaart toe, dan leggen wij een wachtlijst aan. Wanneer er kaarten retour komen, kunnen we u alsnog blij maken. Als alle kaarten verkocht zijn, zullen er nog een paar trekkingen volgen om de wachtlijst aan te vullen met andere Tullepetaonen die we hopelijk nog blij kunnen maken als er veel kaarten terug komen.

Tullepetaone zen leutig volk. Wie een kaortje neejt doe nie mir meej!
Stel u bent met vrienden en u heeft met elkaar maar 4 kaarten nodig. Een van je vrienden wint vier kaarten, dus jullie gaan naar het Swaree. Daarna wordt de serie getrokken met uw nummer erin, wat doet u dan? Een echte Tullepetaon slaat dan de beurt over, zodat andere Tullepetaonen die nog in de loting meedoen meer kans hebben om ook te gaan.

Wij kunnen u niet verplichten om dat te doen. Maar hé, “doeg’t saome Tullepetaone!”

Komende
Evenementen

Alle evenementen