19 dec

“Spelregels loterij Priense Swaree”

De Stichting Carnaval Roosendaal heeft het programma van de kaartverkoop voor het Priense Swaree en de “spelregels” die daarbij horen definitief rond. Het was een hele klus voor de commissie Priense Swaree om een goed en leutig programma in elkaar te zetten waar iedereen zich naar aller tevredenheid in kan vinden.

We hopen dat alle aanwezige Tullepetaonen en de fanatieke liggers van het eerste uur deze avond omarmen en dat er een nieuw mooi evenement geboren wordt. Elke aanwezige Tullepetaon kan een naam suggestie doen voor deze nieuwe carnavalsavond. Die naam wordt dan later nog op een speciaal moment bekend gemaakt.

De middag en avond van de kaartverkoop voor het Priense Swaree vindt plaats op 5 januari a.s.

’S middags vanaf 12 uur kunnen de polsbandjes om deel te mogen nemen aan de loterij worden opgehaald bij schouwburg de Kring in Roosendaal. Om half 7 stopt de uitgifte van de polsbandjes. Wees er op tijd bij want zonder polsbandje is deelname aan de loterij niet mogelijk.

Vanaf 4 uur gaan de deuren van de zaal open voor het publiek, iedereen is welkom (met of zonder polsbandje). Zorg dat je op tijd binnen bent want om 11 over 7 start het programma met de loterij wat duurt tot ongeveer 1 uur ‘s nachts.

Gedurende de avond zijn er live optredens van bandjes en speciale gasten die ook de trekkingen zullen verzorgen. Verder vindt ook de presentatie van de 1ste Roosendaalse carnavals-CD “Da’s m’n stadje” plaats die uitgereikt wordt aan een prominente Roosendaler. De eerste exemplaren zijn daarna ook te koop in de verkoopstand van SCR in “Over de Tong” (Het theatercafé in de Kring).

De exacte invulling en spelregels (Wanneer, Hoe laat, Hoe en binnen welke voorwaarden) zijn te vinden op onze website www.tullepetaonsnieuws.nl of kun je downloaden via deze link:

Spelregels kaartverkoop Priense Swaree

Tot slot is er een flyer gemaakt zodat alles duidelijk en visueel is samengevat. Deze flyer kun je uitdelen aan vrienden, familie en andere Tullepetaonse feestvierder. Op de avond zelf is dit een handig geheugensteuntje om bij de hand te hebben. De flyer kun je via onderstaande link downloaden.

Flyer Kaartverkoop Priense Swaree

De Stichting Carnaval Roosendaal wenst iedereen alvast fijne feestdagen en we zien jullie graag op 5 januari op ons nieuwe evenement!

 

Namens Stichting Carnaval Roosendaal

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten