27 jan

Succesvolle avond loting kaartjes Prienseswaree

door tpd

Afgelopen zaterdagavond vond in de Kring de 2e loterij plaats om de kaartjes voor het Prienseswaree, “De Tombola 2019!”. Ook deze keer was het weer een succesvolle avond met veel zorg georganiseerd door vele vrijwilligers van de stichting carnaval en de nacht van het Swaree N8W8. Tussen de loterij door vele optredens van Tullepetaonse bandjes waarbij de presentatie werd gedaan door Arwen van Gestel. Dit jaar werden de nummers getrokken door een 11-tal presentatiedames met gouden koffertjes. Natuurlijk weer wegens succes geprolongeerd met behulp van de tombolazuiger. Het doel van deze avond is natuurlijk dat iedereen op een eerlijke manier met evenveel kans aan kaartjes voor het Swaree komt maar wel of geen kaartjes hoopt de SCR dat iedereen een leutige avond heeft gehad en de manier waarop dit evenement is georganiseerd als positief heeft ervaren.

De gouden bal ging naar Maurice Leenaerts voor zijn inzet en regie tijdens en in de voorbereiding van deze avond.

De 1ste CD ging naar Bert Mathijssen voor zijn bezielende inzet voor het Tullepetaonse leutfeest, o.a. was hij nar, presentator van het liedjesfestival en regisseur van het Prienseswaree. De CD werd met trots uitgereikt door hoogheid Priens Markus 1 bijgestaan door zijn functionarissen Nar Malou en Sjampetter Rinus.

De fotopagina op onze website ligt er vanwege technische problemen even uit. Wij willen u de foto’s die deze avond zijn gemaakt niet onthouden vandaar hieronder tijdelijke linkjes naar GooglePhoto waar u de foto’s gemaakt door Leo de Jaeger en Danny Schuermans kunt bekijken.

Uitdelen lotnummers voor Swaree (Foto’s Leo de Jaeger en Danny Schuermans)

Verloting loten Swaree

1ste CD voor Bert Mathijssen

 

 

Laatste nieuwsberichten

15 mrt

Veldteken ontwerpen 2022

Kort na de Sluiting van de laatste

Lees verder
16 feb

Motto Tullepetaonestad 2022

Tijdens de sluiting heeft de Stichting

Lees verder
Alle berichten