21 nov

Tullepetaons Leutpakket

Veel Tullepetaonen zullen het carnavalsfeest in 2021 niet kunnen vieren zoals ze gewend zijn. Speciaal voor hen is een Tullepetaons Leutpakket (www.Leutpakket.nl) samengesteld door en voor Tullepetaonen. Een pakket boordevol tijdloze gebruiksartikelen en allerhande lekkernijen.

,,We hebben de eer en het genoegen om dit geweldige collectors item te realiseren”, zegt een trotse Joep van Rijswijk, secretaris van Stichting Carnaval Roosendaal. Moeiteloos somt hij de inhoud van het leutpakket op. ,,Allemaal lokale producten die los staan van de reguliere merchandise.”

Tullepetaonspeldje

Zo zit er in het pakket Hét Carnavalsboek Van lentefeest tot festival, de kroniek In het kielzog van de leut, een keukenschort met de Tullepetaon erop, twee veldtekenbiertjes, een rol serpentine, Tullepetaonse Sjokolade en speculaasjes. Bijzonder is ook het Tullepetaonspeldje dat speciaal is gemaakt als herinnering aan het coronatijdperk. Het speldje is alleen verkrijgbaar via dit speciale leutpakket. ,,Dat en nog meer, voor 33 euro”, aldus Van Rijswijk.

Gerard van Zalinge, hoofd van de commissie Bijzondere Activiteiten van de leutstichting vult aan: ,,Voor dus iets meer dan een rits neutbonnen, zeg maar. Dit zorgt voor een thuisbeleving, we brengen de kroeg op die manier letterlijk naar de mensen toe en zodoende zijn ze toch betrokken bij het carnaval. We hopen dat ook bedrijven het leutpakket bestellen, maar dan als kerstpakket voor hun medewerkers. Als ze er minimaal 55 bestellen, komt het drietal ze hoogstpersoonlijk afleveren”, belooft Van Zalinge plechtig.

Durrij Straot

Sinds gisteren 20 november om 17.11 uur zijn de Tullepetaonse leutpakketten online te bestellen via leutpakket.nl. Na het bestellen en afrekenen ontvangen Tullepetaonen een afhaalticket in hun mailbox.

Op 23 januari 2021 kunnen de speciale leutpakketten opgehaald worden bij de Tullepetaonse Durrij Straot bij het Herstaco Stadion.

bron: bndestem.

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten